Od kiedy czujesz potrzebę dawania. Mój nie toleruje smoków normalnie ma odruch wymiotny. I mimo że uważam smoczki za zło to jednak są syt. że ratują dupę ale nigdy nie dawalam ich po pojawieniu się zębówA od kiedy można dawać smoka?
Mój ma bardzo mocny odruch ssania, ssa sobie palce, rękawy. Czasem mojego palca. Mam dla niego smoczki, ale nie wiem czy takiemu maleństwu można już dawać.
A mam takie, dwa rodzaje jeden na prosto drugi lekko pod skosem
Zobacz załącznik 902488
reklama
klaraklara
Fanka BB :)
[QUOTE="seremida, post: 17187137, member: A gdzie dokładnie ten skrzep i krwiak? Bo jak w macicy to słyszałam, że jakieś leki na to można (antybiotyki?), a jak przy ranie gdzieś to nie wiem, powinien się wchłonąć.
W macicy chyba, no gdzieś od środka blizny. Wyszło w usg.
Dziękuję, że to napisałaś, bo nie ukrywam pobytu w szpitalu się boję, jak diabeł święconej wody.
A niestety Młody tak absorbujacy, ta blizna, nadal nieustabilizowane karmienie i nawet z doskoku rzadko forum czytam.
Pozdrawiam serdecznie
W macicy chyba, no gdzieś od środka blizny. Wyszło w usg.
Dziękuję, że to napisałaś, bo nie ukrywam pobytu w szpitalu się boję, jak diabeł święconej wody.
A niestety Młody tak absorbujacy, ta blizna, nadal nieustabilizowane karmienie i nawet z doskoku rzadko forum czytam.
Pozdrawiam serdecznie
Ostatnia edycja:
klaraklara
A ja nie brudzę i też źle. Nie jestem wyczyszczona jak trzeba.To mam tak samo teraz jak przy trzeciej twojej. Falami
CzasamiWasze ludzie tez śpią z otwarta buzia ?
KINDERBUENOO88
Była lekarz i powiedziała, że mały ma za duży spadek wagi. Do wieczora musi chyba przybrać czy co. Był 3840 a jest 3460... poszłam do laktacyjne zaraz ma przyjść, ale zdziwiona ze nic nie zgłaszałam. A mi się wydawało ze je Ok bo ciągnie śpi i kupka. Jest spokojny to skąd mogłam wiedzieć ze jest głodny
Jestem załamana bo ja nie wytrzymam sama kolejnej nocy poza domem
Tak najlepiej ale bądź mądry i pisz wiersze jak chłopa nie ma a jest starsze rodzeństwo... bo zakupy można powiedzmy on-line ale dzieci odebrać zawieźć do z placówek...Ja byłam wczoraj na wizycie patronazowej , lekarz powiedział żeby nie wychodzić z małym nigdzie gdzie jest dużo ludzi , że ani do sklepu, ani do galerii . Co o tym sądzicie ?
Mama7
Wypisują nas dziś, ufff...
Super, co w domu to w domu
18grudzien
Ja bym już dalaA od kiedy można dawać smoka?
Mój ma bardzo mocny odruch ssania, ssa sobie palce, rękawy. Czasem mojego palca. Mam dla niego smoczki, ale nie wiem czy takiemu maleństwu można już dawać.
A mam takie, dwa rodzaje jeden na prosto drugi lekko pod skosem
Zobacz załącznik 902488
A bardzo był spuchnięty po porodzie? Bo yen spadek wagi może nie mieć nic wspólnego z jedzeniem... może tracić wodę czyli obrzęk pozatym pisałaś że wali smułki to i lżejszy się robi. Niestety tak czy siak stracił magiczne 10% wagi i jak nie zacznie przybierać to was zostawią...Była lekarz i powiedziała, że mały ma za duży spadek wagi. Do wieczora musi chyba przybrać czy co. Był 3840 a jest 3460... poszłam do laktacyjne zaraz ma przyjść, ale zdziwiona ze nic nie zgłaszałam. A mi się wydawało ze je Ok bo ciągnie śpi i kupka. Jest spokojny to skąd mogłam wiedzieć ze jest głodny
reklama
Mama7
Ja byłam wczoraj na wizycie patronazowej , lekarz powiedział żeby nie wychodzić z małym nigdzie gdzie jest dużo ludzi , że ani do sklepu, ani do galerii . Co o tym sądzicie ?
Ja takiej zasady się trzymam i bez lekarza.
Teraz wszyscy chorzy.
Jeśli możesz sobie na to pozwolić to najlepsze wyjście.