reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jak mi ktoś powie że leżaczek to zło ma w pysk ;)
20180928_075141-1.jpg

Załączniki

• 20180928_075141-1.jpg
    20180928_075141-1.jpg
    763,9 KB · Wyświetleń: 303
Odbijaj go i pionizuj. Brzuch będzie lepiej pracował. My mamy ten "problem" młody się przezera. Odoi dwa jak widzialyscie wielkie pelne mleka cyce i szuka jeszcze powinnam miec chyba 4 cycki minimum...
Przy tym swoim ataku szybko sie denerwuje w pozycji pionowej, majta glowa na wszystkie strony.
Teraz juz nawet slychac jak mu jelita babelkuja, myslalam ze po nocy mu troche odpusci a tu znowu zaczyna byc marudny [emoji30]

może to wydaje się dziwne ale boje sie ze nie zaakceptuje dziecka.... to moja 3 ciaza bo dwie zakończone terminacja w 19 i 21 tc z uwagi na terminalnie chore dzieci... jak już się dowiedziałam że tamte dzieciaczki chore to starałam się nie przyzwyczajać się do nich zeby nie zbzikowac. i rak bylo i na początku tej ciazy no tez różnie mogło być... wiec lepiej mi bylo mile sie zaskoczyć niz nie mile... A teraz się boję czy to rak pokocham jak powinnam.... po tym co sie przeszło to rozne mysli nachodzą...
Pokochasz z całego serca gwarantuje ci to ♥

Idę się kąpać póki śpi i nasamze naleśniki bo o 15 mam fryzjera i jeszcze dziś planuje podejść do pediatry niech zobaczy małego czy faktycznie potrzebuje rehabilitacji

Przy tym swoim ataku szybko sie denerwuje w pozycji pionowej, majta glowa na wszystkie strony.
Teraz juz nawet slychac jak mu jelita babelkuja, myslalam ze po nocy mu troche odpusci a tu znowu zaczyna byc marudny [emoji30]
Mój też się w pionie wkurza i odstawia dzięcioła. Przytrzymuję mu głowę a to nie proste bo silny gnojek!

@RooibosGirl jak to nie może wejść na salę do Ciebie? Tutaj gdzie ja leżę to nawet dzieci wypuszczają pod warunkiem że nie zakatarzne i nie chore. Wczoraj jak 2 wypuszczali do domu to u mnie szwagierka z dziećmi to już 3 osoby po jedną były 2 i po drugą 3 łącznie bez nas matek i maleństw 8 osób na jednej sali. A co do karmienia to rób to na leżąco, Ty leżysz maleństwo obok Ciebie i tylko je odwracaj do cyca. Nie musisz na siedząco.

Trzymam kciuki by Was wypuścili [emoji110][emoji110][emoji110]
Taki szpital, tutaj właśnie tak to wygląda że nie ma żadnych gości. Dlatego czuję podwójna presję żeby dziś nas wypisali, może jakbym była spokojniejsza to z pokarmem nie byłoby problemu :( ale mam już dość, najpierw wtorek cały na patologii, potem noc jak z koszmaru, rano poród, a potem nawet mąż nie może mnie odwiedzić, niech już przyłażą i mówią czy dziś wychodzimy :( na patologii i w czasie porodu było w porządku, ale tutaj przez to że najbliżsi nie mogą się z nami normalnie spotkać to jakiś koszmar.

reklama
Do góry