oluchapoducha
Fanka BB :)
Goj ty składałaś wniosek o 500 plus przez mBank? Tylko pesele są potrzebne do tego?,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Przez Alior. Ale dziś o tak skladalam osobiscie na cala trojke bo ja nie ogarniam tej papierologi pogibanej. Jak na jedno to tylko pesel wystarczy jak na dwoje to zaswiadczenie a i pewnie odpis aktu urodzeniaGoj ty składałaś wniosek o 500 plus przez mBank? Tylko pesele są potrzebne do tego?,
A ile masz stopni? bo jak na moje to go troszke przegrzewasz...A moze skarpetki by go rozgrzalyKurcze to moj chyba jakis mega zmarzluszek, bo w domu spi w body na krotki, na to pajac i kocyk i jest akurat
No i super że wszystko jest ok, a tak się bidulko nadenerwowałaś [emoji6]A i dzwoniłam o wyniki. CRP w normie. Mocz ok. Wątrobowe ok. Bilurbina niższa niż w czwartek. Także dziękuję za uwagę
Gratuluje wkoncu masz swoje szczęście obok siebie ❤❤❤❤Dziewczyny, dzięki wielkie za gratulacje [emoji846]
GratulujęDziewczyny, właśnie doznaje tego pięknego uczucia karmienia piersią!