reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No wyczailam że mój musi jeść co 2godz! Jak przespi nie ma problemu nie budzę go ale wieczoram się najadl i obudził za dwie godz a ja myślałem że coś go boli i nie chcialam mu tego mleka dać bo myślę po kapaniu i dwóch godz już jeść!?? Więc się tak darl pół godz i szukał buzia, smoka mu daje a on wściekły szuka i szuka mowie do męża zrób mu najwyżej jak to nie to to nie zje jak się rzucił na te butle to dwoma lapkami trzymał! Zasnął i dał pospac 4,5godz więc nie będę patrzec na równe 3hodz odstępu tylko na to co on potrzebuje bo jednak inny jest niż wszystkie moje dotychczas dzieci i muszę go rozszyfrować Hehe a kupę dziś już taka walna że coraz więcej
Bo to dobrze że już wiesz co jest najważniejsze żeby, rozszyfrować nasze dzieci, moja dzisiaj śpi jak z Anita, aż się boję nocy Ci to będzie [emoji33]
Ile podajesz mleka? Zwiększają dawkę o 10 ml codziennie

Fajne te kombinezony macie, dzięki za fotki ;) kinder jutro rano do szpitala? Jak psisko się miewa? Bajdelka dobrze że mama będzie we wtorek. Moja przyjechała to jeszcze roboty nam dokłada.... zamiast pomuc :/ damy radę :) szkoda że nie mieszkamy blisko siebie bo byśmy sobie wzajemnie pomagały.... ;)

Fajne te kombinezony macie, dzięki za fotki ;) kinder jutro rano do szpitala? Jak psisko się miewa? Bajdelka dobrze że mama będzie we wtorek. Moja przyjechała to jeszcze roboty nam dokłada.... zamiast pomuc :/ damy radę :) szkoda że nie mieszkamy blisko siebie bo byśmy sobie wzajemnie pomagały.... ;)

Jedziemy jutro znów na 8. I zupełnie mam inne emocje niż wtedy w czwartek przed wyjazdem do szpitala. Teraz mam jakaś schize, że oni nie chcą mi dać urodzić, że to jakaś kara lub co...
Mam iść się myć a nie mogę się nawet zmobilizować :(
Ronnie ciagle leży, jest jakiś ospały. Dziś wstał dopiero o 12:30!! My z Kamilem już dawno po śniadaniu i po kawie byliśmy a ten leżak w łóżku i ani nie patrzył wstawać.
Do tego ta pogoda taka ponura, wszystko jakby działo się gdzieś obok mnie...

Matko ale mam dreszcze!!! To już trzeci dzień mnie tak telepie! Ubrałam spodnie i bluzę, czy to normalne??

Pogoda tak się zepsuła że tak naprawdę nie mam ciepłego pajaca dla synka bo kombinezon zimowy akurat mam więc popatrzyłam na Smyk i kupię we wtorek któryś z tych co wam wysyłam fotki zastanowienia który jak u nas w sklepie będzie ten z promocji to wybiorę tańszy....

Załączniki

• Screenshot_20180923-213807.png
    Screenshot_20180923-213807.png
    144,2 KB · Wyświetleń: 146
  • Screenshot_20180923-213816.png
    Screenshot_20180923-213816.png
    156,9 KB · Wyświetleń: 154
  • Screenshot_20180923-213921.png
    Screenshot_20180923-213921.png
    167,5 KB · Wyświetleń: 133
Bo to dobrze że już wiesz co jest najważniejsze żeby, rozszyfrować nasze dzieci, moja dzisiaj śpi jak z Anita, aż się boję nocy Ci to będzie [emoji33]
Ile podajesz mleka? Zwiększają dawkę o 10 ml codziennie
Daje mu 60ml ale właśnie w nocy je częściej co dwie godz więc myślę narazie mniej a częściej mu wystarczy, a jak we wtorek będzie miał tydzień to ile mam dawać? Ciężki temat z tym mlekiem, a twoja zjada całość? Ile ma dni? Ile jej dajesz?

reklama
A idzta Wy! Zamówiłam tygryska i batmana po 25 zł za sztukę :-) wzięłam 56 rozmiar, mam nadzieję, że mały za duży się nie urodzi, więc już niech tam nie siedzi, żeby w pajace wlazł :p dostawa między 25-27 września, hmm ciekawe, czy sama odbiorę czy stary będzie płacił :-)

Do góry