reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No wyczailam że mój musi jeść co 2godz! Jak przespi nie ma problemu nie budzę go ale wieczoram się najadl i obudził za dwie godz a ja myślałem że coś go boli i nie chcialam mu tego mleka dać bo myślę po kapaniu i dwóch godz już jeść!?? Więc się tak darl pół godz i szukał buzia, smoka mu daje a on wściekły szuka i szuka mowie do męża zrób mu najwyżej jak to nie to to nie zje jak się rzucił na te butle to dwoma lapkami trzymał! Zasnął i dał pospac 4,5godz więc nie będę patrzec na równe 3hodz odstępu tylko na to co on potrzebuje bo jednak inny jest niż wszystkie moje dotychczas dzieci i muszę go rozszyfrować Hehe a kupę dziś już taka walna że coraz więcej
Bo to dobrze że już wiesz co jest najważniejsze żeby, rozszyfrować nasze dzieci, moja dzisiaj śpi jak z Anita, aż się boję nocy Ci to będzie [emoji33]
Ile podajesz mleka? Zwiększają dawkę o 10 ml codziennie

Fajne te kombinezony macie, dzięki za fotki ;) kinder jutro rano do szpitala? Jak psisko się miewa? Bajdelka dobrze że mama będzie we wtorek. Moja przyjechała to jeszcze roboty nam dokłada.... zamiast pomuc :/ damy radę :) szkoda że nie mieszkamy blisko siebie bo byśmy sobie wzajemnie pomagały.... ;)

Fajne te kombinezony macie, dzięki za fotki ;) kinder jutro rano do szpitala? Jak psisko się miewa? Bajdelka dobrze że mama będzie we wtorek. Moja przyjechała to jeszcze roboty nam dokłada.... zamiast pomuc :/ damy radę :) szkoda że nie mieszkamy blisko siebie bo byśmy sobie wzajemnie pomagały.... ;)

Jedziemy jutro znów na 8. I zupełnie mam inne emocje niż wtedy w czwartek przed wyjazdem do szpitala. Teraz mam jakaś schize, że oni nie chcą mi dać urodzić, że to jakaś kara lub co...
Mam iść się myć a nie mogę się nawet zmobilizować :(
Ronnie ciagle leży, jest jakiś ospały. Dziś wstał dopiero o 12:30!! My z Kamilem już dawno po śniadaniu i po kawie byliśmy a ten leżak w łóżku i ani nie patrzył wstawać.
Do tego ta pogoda taka ponura, wszystko jakby działo się gdzieś obok mnie...

Matko ale mam dreszcze!!! To już trzeci dzień mnie tak telepie! Ubrałam spodnie i bluzę, czy to normalne??

Pogoda tak się zepsuła że tak naprawdę nie mam ciepłego pajaca dla synka bo kombinezon zimowy akurat mam więc popatrzyłam na Smyk i kupię we wtorek któryś z tych co wam wysyłam fotki zastanowienia który jak u nas w sklepie będzie ten z promocji to wybiorę tańszy....

Załączniki

• Screenshot_20180923-213807.png
    Screenshot_20180923-213807.png
    144,2 KB · Wyświetleń: 143
  • Screenshot_20180923-213816.png
    Screenshot_20180923-213816.png
    156,9 KB · Wyświetleń: 151
  • Screenshot_20180923-213921.png
    Screenshot_20180923-213921.png
    167,5 KB · Wyświetleń: 130
Bo to dobrze że już wiesz co jest najważniejsze żeby, rozszyfrować nasze dzieci, moja dzisiaj śpi jak z Anita, aż się boję nocy Ci to będzie [emoji33]
Ile podajesz mleka? Zwiększają dawkę o 10 ml codziennie
Daje mu 60ml ale właśnie w nocy je częściej co dwie godz więc myślę narazie mniej a częściej mu wystarczy, a jak we wtorek będzie miał tydzień to ile mam dawać? Ciężki temat z tym mlekiem, a twoja zjada całość? Ile ma dni? Ile jej dajesz?

reklama
A idzta Wy! Zamówiłam tygryska i batmana po 25 zł za sztukę :-) wzięłam 56 rozmiar, mam nadzieję, że mały za duży się nie urodzi, więc już niech tam nie siedzi, żeby w pajace wlazł :p dostawa między 25-27 września, hmm ciekawe, czy sama odbiorę czy stary będzie płacił :-)

Do góry