reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Gosiu jeszcze żyje nadzieją że może jutro z rana będzie mój doktorek i on jakieś konkrety przedstawi bo odkąd leżę nie było go ani razu...

A mam pytanie czy jest taka możliwość że rozwarcie się zmniejszyło, bo nie napisałam Wam wczoraj że jak badał mnie wczoraj oczywiście inny lekarz to on stwierdził że jest tylko 0,5 cm rozwarcia, a mój mi w środę mówił że 2cm.
Nie wydaje mi się ale co ja tam wiem. W ogóle po co oni informują o tych rozwarciach? W pierwszych dwóch nikt mnie nie informował o wewnętrzu i spobie spokojnie żyłam a w tej rozwarcie dwa tygodnie przed i człowiek dzień w dzień "rodził"

@Bajdelka35 chętnie bym Cię pocieszyła ale nawet nie wiem, ja ciagle jeszcze mam to wszystko przed sobą...

Ale Ty jesteś ogarnięta babka! Przed ciaza wszystko ogarniałas, śmigałas jak robocik to i teraz dasz radę :)
Wiem ale kochana to co dzieje się mojej głowie to sama siebie przerażam Hehe już dziś ciut lepiej zapewni do wieczora jak maz do pracy będzie jechać

Hahaha no ostatnio mnie pani w Lidlu wylegitymowała jak kupowałam (uwaga!) Radlera 2% dla mojego [emoji23]

Lidl ma wytyczne co do alkoholu. Jeśli osoba, która kupuje alkohol nie wyglada na 30lat kasjer ma obowiązek sprawdzić dowód. Maja odgórnie narzucone kontrole z tego tytułu. Często pojawia się tajemniczy klient, żeby sprawdzić czy wywiązują się z tego [emoji846]

Dzień dobry!
W koncu normalna noc za nami :D pobudki o 12, 2, 4 i 6, ale szama, pielucha i znowu kimono, czyli wielki progres :D a teraz już nie śpimy. Młody zamula na moich kolanach i znosi dzielnie wyrazy miłości siostrzanej ;D
No i jedna fotka z wczoraj :)Zobacz załącznik 900802Zobacz załącznik 900803Zobacz załącznik 900804

Fajne te twoje dzieciaczki [emoji846]
Córka jakie białe włoski! Jak mleko. A Miłek Ewidentnie podobny do ciebie, skóra zdjęta z mamy [emoji6]

reklama
Do góry