reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

O północy pojechaliśmy do szpitala bo wydawało mi się że wody odeszły, ale nie. Wróciliśmy do domu około 1. Około 3 zaczęły mnie brać jakieś skurcze, o 6 skurcze były już co 2 minuty. Jak dojechaliśmy do szpitala to baaaardzo szybkie badanie i na porodówkę, 20 minut później mała była już z nami.
Ja się czuję super, gdyby nie to że krocze mnie trochę boli to bym chyba się zaczęła zastanawiać czy napewno urodziłam[emoji3]Zobacz załącznik 899839
Gratulacje

reklama
Dziewczyny a ja jutro prawdopodobnie rodzę[emoji33][emoji33][emoji33]
Zaczynam się stresować, że aż brzuch mnie boli a z drugiej strony mam taką ekscytacje jakbym jechała na urlop ( rozkminiam co ubiorę, zaraz domowe spa, nawet chce włosy wyprostować [emoji14] )
Ja chyba jestem psychiczna :):)
Haha dobra jesteś [emoji23] nie zapomnij o brwiach paznokciach i ogólnie make up zrób [emoji23][emoji23][emoji23] Żartuję [emoji12]

To trzymamy kciuki za Ciebie jutro [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Po 2 miesiącach miałam już swoją wagę, brzuch nie pamiętam aby mi prz3szkadzal.. to chyba kwestia wagi.. mi zostało jeszcze 8, ale to dopiero 6 dzień po porodzie. Zaczynam delikatnie "wciagac" brzuch i bardzo delikatne ćwiczenia od jutra.
Z tym że ja sn. U Ciebie cc to chyba troszkę inaczej. Myślę że rozsądna dieta i spacerkami można dużo na tym etapie.
Chociaż ja każdy spacer narazie kończę wypicie litra wody i całą spovona muszę pod prysznic. Chodzę z m i popieram wózkiem się śmieje..
Ja mam jakies 4-5 kg do zrzucenia, ale brzuszek 2 tyg.po porodzie nadal spory. Ze spacerkami u mnie roznie, bo moj maly albo je albo spi i czasami trudno wyjsć...

Zaczynam się stresować, że aż brzuch mnie boli a z drugiej strony mam taką ekscytacje jakbym jechała na urlop ( rozkminiam co ubiorę, zaraz domowe spa, nawet chce włosy wyprostować :p )
Dobry plan.
My jeszcze w piątek rano się bzyknelismy żeby przyspieszyć.. A o 17 Klaudia była już z nami..

Ja mam jakies 4-5 kg do zrzucenia, ale brzuszek 2 tyg.po porodzie nadal spory. Ze spacerkami u mnie roznie, bo moj maly albo je albo spi i czasami trudno wyjsć...

3 tyg to mało.
Poprzednio rodziłam w maju i było całe lato na spacerki, teraz jesień i jutro ostatni ciepły dzień- trochę się boję czy i jak to będzie u mnie..

Zaczynam się stresować, że aż brzuch mnie boli a z drugiej strony mam taką ekscytacje jakbym jechała na urlop ( rozkminiam co ubiorę, zaraz domowe spa, nawet chce włosy wyprostować [emoji14] )
Trzymam kciuki [emoji307] [emoji480] [emoji7] wkoncu z zobaczysz swoją dzidzie [emoji6]

reklama
Do góry