reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny, kiedy zniknie ten brzuch poporodowy i dodatkowe kg? Jak u Was bylo w poprzednich ciazach?

Po 2 miesiącach miałam już swoją wagę, brzuch nie pamiętam aby mi prz3szkadzal.. to chyba kwestia wagi.. mi zostało jeszcze 8, ale to dopiero 6 dzień po porodzie. Zaczynam delikatnie "wciagac" brzuch i bardzo delikatne ćwiczenia od jutra.
Z tym że ja sn. U Ciebie cc to chyba troszkę inaczej. Myślę że rozsądna dieta i spacerkami można dużo na tym etapie.
Chociaż ja każdy spacer narazie kończę wypicie litra wody i całą spovona muszę pod prysznic. Chodzę z m i popieram wózkiem się śmieje..

Z tymi większymi piersiami też tak miałam 7 lat temu i wtedy udało się to zmniejszyć. Teraz też będę próbować..
Jakby ktoś mialbten problem to ja wtedy za porada doradcy l zaczynałam zawsze od karmienia ta mniejsza i dopiero potem większa i na koniec mniejsza znów. Z większej tylko tyle aby ułożyło. Trwało to kilka tyg ale się udało.

reklama
Do góry