KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
To jeszcze jedno wstawię![]()
Nie ma to jak mama fotograf
Śliczne dziewczyny [emoji7][emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jeszcze jedno wstawię![]()
Zaraz będę sobie robić ten zastrzyk przeciwzakrzepowy kurde samemu się tak ukluc :/ przez 6 tyg muszę se robić.
StarAnia?Kochane która mi pisała wczoraj o alergii i badaniu na krew utajona ? Wynik mamy ujemny dziś robiłam.
@bellina pisałaStarAnia?
Mi o pół rozmiaru poszlo do góry po poprzedniej ciąży.Oglądam botki na jesień, ale jak tu kupić jak nogi spuchnięte i stopy chyba o rozmiar większe. Wrócą do mojego standardowego rozmiaru? Którejś z Was po ciąży się zwiększył rozmiar ?
Mi po tamtej ciąży wrócił, teraz narazie chodzę w sandałach które kupiłam latem i rozmiar wieksze- teraz wyglądają na za duże. Ja bym 1 kupiła takie jak przed, ale nie szalała za bardzo. Sąsiadce np zostało.Oglądam botki na jesień, ale jak tu kupić jak nogi spuchnięte i stopy chyba o rozmiar większe. Wrócą do mojego standardowego rozmiaru? Którejś z Was po ciąży się zwiększył rozmiar ?
Ania ale jeszcze nasz kg. Jak zejdziesz to może być akurat.Mi o pół rozmiaru poszlo do góry po poprzedniej ciąży.
A nie @bellina ?StarAnia?