reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja nie pisałam, ale jak Twoje nerki bo mi od wczoraj dalej bolą .. Kurcze a myślałam że to już koniec.. chyba muszę coś na to brać .. piersią już niestety nie karmię cycki puste :(

Jak chcesz karmić to dopytaj dziewczyn. Może odciaganiem przywrócisz laktację czy jakoś da się to zdziałać ... bolą. Jak i pęcherz i cewka. Od soboty. I te urosepty żurawiny nic nie dają dziś idę do lekarza . A z nerkami to znów usg trza se fundnac i zobaczyć co tam słychać. Lekarka to mi pewnie tylko będzie antybola na ten pęcherz wciskać

reklama
Jak chcesz karmić to dopytaj dziewczyn. Może odciaganiem przywrócisz laktację czy jakoś da się to zdziałać ... bolą. Jak i pęcherz i cewka. Od soboty. I te urosepty żurawiny nic nie dają dziś idę do lekarza . A z nerkami to znów usg trza se fundnac i zobaczyć co tam słychać. Lekarka to mi pewnie tylko będzie antybola na ten pęcherz wciskać
To bierz antybola, ileż można się męczyć?

Mati laktację można rozkręcić, ale to wymaga pracy i samozaparcia z Twojej strony. Także musisz sama sobie odpowiedziec na pytanie, czy jesteś zdeterminowana i chcesz walczyc. Nie musisz. Możesz.

To bierz antybola, ileż można się męczyć?

Mati laktację można rozkręcić, ale to wymaga pracy i samozaparcia z Twojej strony. Także musisz sama sobie odpowiedziec na pytanie, czy jesteś zdeterminowana i chcesz walczyc. Nie musisz. Możesz.

Tylko ze amoksycyliny ja nie mogę , a tu mówią ze to jedyny w ciąży i przy karmieniu który można. Tylko ciekawe bo właśnie spradzalam i mocz mi wyszedł ok... nie wiem o co tu lata

Cycki odciagane codziennie ale zero nic nie leci.... .Miałam dużo stresu po porodzie i mam do tej pory ( sprawy rodzinne) może to się przyczyniło do tego cała ciąża była niełatwa.. spróbuje z tym uroseptem i zaraz dzwonię się umówić na usg nerek i urologiem ..

Cycki odciagane codziennie ale zero nic nie leci.... .Miałam dużo stresu po porodzie i mam do tej pory ( sprawy rodzinne) może to się przyczyniło do tego cała ciąża była niełatwa.. spróbuje z tym uroseptem i zaraz dzwonię się umówić na usg nerek i urologiem ..

Ja to brałam zapobiegawczo przed bakteriami. A na ból buscopan albo coś tam Gocha polecała. Buscopan bardzo mi pomagał z apapem do spółki

Tylko ze amoksycyliny ja nie mogę , a tu mówią ze to jedyny w ciąży i przy karmieniu który można. Tylko ciekawe bo właśnie spradzalam i mocz mi wyszedł ok... nie wiem o co tu lata
Proszę:
IMG_20180920_145849.jpg
IMG_20180920_145855.jpg

Załączniki

• IMG_20180920_145849.jpg
    IMG_20180920_145849.jpg
    69,3 KB · Wyświetleń: 401
  • IMG_20180920_145855.jpg
    IMG_20180920_145855.jpg
    89,3 KB · Wyświetleń: 398
reklama
Do góry