reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mama 7 dzięki za odp co do Kajetan. Ja się boję tam nawet zajrzeć, nie wiem czy ta głupia lekarka dobrze mnie zszyla. Ale korzystając z wc siedzę tylko na lewej stronie byle szybko wstać :/ a co za maść kazała ci kupić?

reklama
A jak pielęgnowałaś ? Bo u mnie 20 dzień i pępek nadal jest .

Ja podczas kąpieli porządnie dookoła mydełkiem dla dzieci i dobrze osuszałam jałowymi gazikami. Odpadł też bardzo szybko, ale to chyba idywidualna sprawa.

Śliczna Ula :) i mama również

U mnie znów jeden cycek większy niż drugi.. OMG.. wydawało mi się że karmię równo.. ratunku..

Czy spotkalyscie się z tym aby było źle zszyte po porodzie. Po wczorajszym komentarzu położnej aż sobie tam zajrzałam i nie wygląda dobrze. Kazała kupić masc i smarować żeby się " przykjleilo" ale zastanawiam się czy nie jechać do tej mojej położnej żeby zobaczyła i poprawiła może? Sama nie wiem.. góra masakra (cycki) dół jeszcze gorzej.. słabo..
Ja mam ogólnie jedną pierś większą niż drugą, a teraz wgl rzuca się to w oczy [emoji23]
Może warto przejść się do ginekologa i on rzuci okiem, czy może trzeba ściągnąć te szwy i założyć nowe lub dołożyć kilka?

Gosia może odpuść też szpital. Sama zrób badania i wtedy zobaczysz. Tam można jeszcze gorszego syfa złapać, a po nim nie widać że się coś dzieje złego.

Z tym kaliszem tak mnie rozbawilyscie, że zaczęłam całą chodzić że śmiechu A że mną Klaudia bo na cycu akurat.

U mnie znów jeden cycek większy niż drugi.. OMG.. wydawało mi się że karmię równo.. ratunku..

Czy spotkalyscie się z tym aby było źle zszyte po porodzie. Po wczorajszym komentarzu położnej aż sobie tam zajrzałam i nie wygląda dobrze. Kazała kupić masc i smarować żeby się " przykjleilo" ale zastanawiam się czy nie jechać do tej mojej położnej żeby zobaczyła i poprawiła może? Sama nie wiem.. góra masakra (cycki) dół jeszcze gorzej.. słabo..
Ja bylam zszyta tak, ze na 3 dzień po powrocie szwy mi się rozeszly. Tersz modle sie oby nie bylo powtórki.

Gosia może odpuść też szpital. Sama zrób badania i wtedy zobaczysz. Tam można jeszcze gorszego syfa złapać, a po nim nie widać że się coś dzieje złego.

Z tym kaliszem tak mnie rozbawilyscie, że zaczęłam całą chodzić że śmiechu A że mną Klaudia bo na cycu akurat.

Ja tez niby równo a jeden ciagle mleczny i mleczny. Drugi mniej Przez tydzień były normalne nie czułam ze karmie a teraz ten chwile po karmieniu robi się twardy

Ja podczas kąpieli porządnie dookoła mydełkiem dla dzieci i dobrze osuszałam jałowymi gazikami. Odpadł też bardzo szybko, ale to chyba idywidualna sprawa.

Śliczna Ula :) i mama również

Ja mam ogólnie jedną pierś większą niż drugą, a teraz wgl rzuca się to w oczy [emoji23]
Może warto przejść się do ginekologa i on rzuci okiem, czy może trzeba ściągnąć te szwy i założyć nowe lub dołożyć kilka?
Nowe szwy to niestety nie taj łatwo, musi byc sterylna rana, mnie robili kilka posiewow w szpitalu, ciagle była bakteria i w koncu tak i nie zszyli, samo sie zagoilo.
Ale warto pokazać poloznej lub ginekologowi

reklama
Do góry