Adell1994
Fanka BB :)
Gratulacje , odpoczywajDziś o 6:50 urodziła się Kornelka waga 4030g i 57cm
Później wrzucę zdjęcie i napiszę co i jak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje , odpoczywajDziś o 6:50 urodziła się Kornelka waga 4030g i 57cm
Ależ on jest dużyAle dzisiaj urodzaj żadna nie zostanie na koniec września? No dziewczyny!
Grubcio jest mega wymagajacy, jego siostra była aniołem w porównaniu z nim. Prawie nie śpię i nie jem. Plus taki, że stary twierdzi, ze "chudnę w oczach". Wolałabym w d.pie, ale co tam [emoji14]
Ale serio serio. Nie ogarniam. Wyjec z niego niesamowity, czekam aż na mnie mops naślą [emoji14]Zobacz załącznik 899802
Goj jeśli Cię pocieszę to wróciliśmy do domu wczoraj a tu wszyscy przeziebieni, wstałam do wc teraz i gardło mnie boli.... no i ciekawe kiedy mały podlapie coś.... a najbardziej się boję że córka ospę przyniesie czy inne dziadostwo dziewczyny co macie dzieci przedszkolne puszczacie je do przedszkola? Mama7 też o tych kajetanach słyszałam, weź powiedz czy polecasz tam? I czy wogole warto wycinać te migdały i jak syn to zniósł?
GratulacjeDziś o 6:50 urodziła się Kornelka waga 4030g i 57cm
U mnie najlepsze jest to, że jak w nocy pojechaliśmy to mnie zbadały dwie położne dla pewności. I ta druga mówi, że jeszcze trochę poczekam bo szyjka długa i wszystko zamknięte [emoji2] a tu taki zonk.Jak to jednak jest z tą intuicja matek. Kolejny przykład, że matka czuje ze coś jest a w szpitalu mówią ze nie i się wraca a za chwil kilka się wraca i rodzi.
Moja też 57 ale 4020U mnie najlepsze jest to, że jak w nocy pojechaliśmy to mnie zbadały dwie położne dla pewności. I ta druga mówi, że jeszcze trochę poczekam bo szyjka długa i wszystko zamknięte [emoji2] a tu taki zonk.
Czyli tak się znają że długa to nie znaczy że za chwilę nie urodzisz, exspress normalnie z Ciebie, aż zazdroszczę Ci takiej akcji [emoji12]U mnie najlepsze jest to, że jak w nocy pojechaliśmy to mnie zbadały dwie położne dla pewności. I ta druga mówi, że jeszcze trochę poczekam bo szyjka długa i wszystko zamknięte [emoji2] a tu taki zonk.
U Nas odpadł szybko spirytus i gencjana robią robotę ale my mieliśmy ciebiutką pępowinęA jak pielęgnowałaś ? Bo u mnie 20 dzień i pępek nadal jest .
U mnie tez 20 dzien i jest jeszcze pepek. Jak odchylam to widze, ze trzyma jeszcze. Pare dni temu pytalam znowu pediatry czy nic sie nie dzieje zlego jak tak dlugo sie utrzymuje, to powiedziala, ze jezeli nie ropieje i nie smierdzi to znaczy, ze dobrze i raz trwa to dluzej, a raz krocej i mam sie nie przejmowac.A jak pielęgnowałaś ? Bo u mnie 20 dzień i pępek nadal jest .