Ja nie deklarowałam w szpitalu a przynajmnuej nic mi nie wiadomo. Książeczkę mam wypisaną tyle o ile zobaczymy na patronażu... Lekarza położną i pielęgniarkę wybierałam przy zapisywaniu do przychodni.W szpitalu deklarujesz pediatrę i położna środowiskowa, bo do nich wysyłają kartę. Ale w każdej chwili możesz zmienić.
reklama
Normalnie KaliszAle dzisiaj urodzaj żadna nie zostanie na koniec września? No dziewczyny!
Grubcio jest mega wymagajacy, jego siostra była aniołem w porównaniu z nim. Prawie nie śpię i nie jem. Plus taki, że stary twierdzi, ze "chudnę w oczach". Wolałabym w d.pie, ale co tam [emoji14]
Ale serio serio. Nie ogarniam. Wyjec z niego niesamowity, czekam aż na mnie mops naślą [emoji14]Zobacz załącznik 899802
AgulaK82
Fanka BB :)
Buahaha jebłam [emoji23][emoji23] też masz do kogo porównywać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Normalnie Kalisz
AgulaK82
Z kurczaczka kogut się zaraz zrobi [emoji12] Słodziak i tylko schrupać [emoji7][emoji8][emoji16]To nasz żółty już nie tak8 mały kurczak... nieopatrznie TV włączoby na TELETUBIES i kutwa nie wiem serio CO TEN SMRÓD TAM WYCZAIŁ.Zobacz załącznik 899847
Ale obrazona bomba GRATKIO północy pojechaliśmy do szpitala bo wydawało mi się że wody odeszły, ale nie. Wróciliśmy do domu około 1. Około 3 zaczęły mnie brać jakieś skurcze, o 6 skurcze były już co 2 minuty. Jak dojechaliśmy do szpitala to baaaardzo szybkie badanie i na porodówkę, 20 minut później mała była już z nami.
Ja się czuję super, gdyby nie to że krocze mnie trochę boli to bym chyba się zaczęła zastanawiać czy napewno urodziłam[emoji3]Zobacz załącznik 899839
W warszawie wybiera sie raczej przychodnie i wpisuje sie adres do deklaracji, szpital potem tam wysyła karte szczepień. Ja moglam chodzić do roznych pediatrow w wybranej przychodni, oni maja cala dokumentacje dzieckaA w ogóle to pytanie organizacyjne. Jak się mały urodzi to po prostu wybieram mu lekarza pediatrę tak? W sensie jednego i do niego zapisuje i chodzę potem do niego i on ma dokumentacje dziecka? I jak szczepionki itp to ciagle przez tego samego lekarza?
Może być i dziękczynny indyk byle odżółk bo go opierdziele w końcu za te nerwyZ kurczaczka kogut się zaraz zrobi [emoji12] Słodziak i tylko schrupać [emoji7][emoji8][emoji16]
Ja nie podawałam nawet tego... Nikt mnie nie pytał o przychodnie... Kazali po wyjsciu zapisać i ju...W warszawie wybiera sie raczej przychodnie i wpisuje sie adres do deklaracji, szpital potem tam wysyła karte szczepień. Ja moglam chodzić do roznych pediatrow w wybranej przychodni, oni maja cala dokumentacje dziecka
reklama
AgulaK82
A kysz żółta maszkaro [emoji23][emoji169][emoji169][emoji169][emoji169][emoji169]Może być i dziękczynny indyk byle odżółk bo go opierdziele w końcu za te nerwy