Gratulacje, a sprawdzali malemu crp? Tez m gbs+ i sie boje tego potencjalnego zarażeniaWitajcie kobiety,
Chcialam tylko pochwalic sie ze 09.09 o godz 0.07 am urodzilam slicznego chloczyka o wage 4.09kg (naleze do rodziny patyczakow 172cm wzrostu srednia waga 50kg) wiec bylo zaskoczenie
Porod blyskawiczny, calosc ok25min. Oczywiscie nie dostalam antybiotyku na gbs+ i jakikolwiek przeciwboli.
Odkrylam nowy sposob na indukcje porodu
O godzinie 17tej scigalam sie jeszcze wokol domu na hulajnodze ze starszym synkiem
reklama
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Pisałyście ostatnio o terminie miesiaczek. Ja miałam 8 grudnia i termin na 15.09 . Olkafasolka jak sytuacja? Mama7 a u Ciebie jak ?
Ja 7 grudzień i termin pierwszy właśnie na dziś, czyli 14.09. - ten też przekroczyłam
Mój też miał być z 9 września , a urodził się 1
musi być jakiś wyjątek potwierdzający regułę
Mit z ostrym jedzeniem też obalam. Z nosa mi ciekło A dziecka nic nie ruszyło
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Witajcie kobiety,
Chcialam tylko pochwalic sie ze 09.09 o godz 0.07 am urodzilam slicznego chloczyka o wage 4.09kg (naleze do rodziny patyczakow 172cm wzrostu srednia waga 50kg) wiec bylo zaskoczenie
Porod blyskawiczny, calosc ok25min. Oczywiscie nie dostalam antybiotyku na gbs+ i jakikolwiek przeciwboli.
Odkrylam nowy sposob na indukcje porodu
O godzinie 17tej scigalam sie jeszcze wokol domu na hulajnodze ze starszym synkiem
Gratuluję!! pozazdrościć!
Ale mam nadzieję że aż tak błyskawicznego porodu mieć nie będę bo do szpitala dojechać nie zdążę
AgulaK82
Fanka BB :)
Super że już w domu jesteście [emoji16] Czyli przywitanie domu zaliczone porządną kupą [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Wrocilam. Ulka obesrala sie po pachy na przywitanie.
Mnie wytrzeslo po drodze na dziurach naszych polskich i brzuch mnie boli.
Wzielam sie rozplakalam, potem wzielam dwa apapy. Mala konczy cycanie. Chlopcy u moich rodzicow
D
Deleted member 180961
Gość
Pisałyście ostatnio o terminie miesiaczek. Ja miałam 8 grudnia i termin na 15.09 . Olkafasolka jak sytuacja? Mama7 a u Ciebie jak ?
Wyciszylo sie u mnie
D
Deleted member 180961
Gość
Posieszam sie tylko tym, ze wydalam na swiat taka dwojke jakiej swiat wczesniej nie widzial [emoji23] wiec moze cos tam sie jednak oczyszcza przed i sie zlituje nad moim losem
RooibosGirl
Ja też mam normalnie myć. Woda z płynem, czy z mydełkiem, co tam bedę chciała. Potem tylko mam bardzo dokładnie osuszyć patyczkami higienicznymi. Jak już czymś odkażać to octeniseptem.No widzisz a my dostalismy zalecenia na kartce ze szpitala zeby nie moczyc i tylko wietrzyc, a jezeli cos chcemy to tylk9 octanisept, ale tez nie koniecznie. Co lekarz to inna opinia widze
U mnie podobne daty OM 23 grudnia, zapłodnienie 5 stycznia, bo w ten weekend akurat S. wyjechał do pracy za granicę). Za to dopiero 26 stycznia skapnęłam się, że chyba coś tak jakoś za długo nie mam okresu.U mnie ostatnia OM 23 grudzień, 22 stycznia pozytywny test (na dzień dziadka ) , a zapłodnienie na pewno było 6 stycznia, bo mój za granicą pracował i przyjechał tylko na weekend ;P a cykle miałam zawsze nieregularne, a tutaj tak jakby owulacja idealnie w 14 dniu :-)
reklama
Chloe.Chloe
Dziewczyny, podeslijcie linka, gdzie kupowalyscie, bo tez musze kupic, a wole cos sprawdzonegoWyglada bosko, dużo lepiej niż na zdjęciach
Wydaje mi się, że tez jest ciepły. Ja kupowałam z polecenia na instagramie i w sumie nie żałuje
Narazie spakowany w garażu z wózkiem aż chce mi się go pomacać