Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na posiew musisz mieć pojemnik sterylny, na badanie ogólne wystarczy jałowySzybkie pytanie.
Mam skierowanie na badanie moczu i na posiew moczu.
Czy to są dwa takie same pojemniki czy dwa różne? Przy czym ten na posiew specjalny, droższy.
Super gratulacje [emoji173]️[emoji64]Joanna gratuluje! Piękny maluszek!
Ja tez już jestem po moje małe jest młodsze niż według OM. Ma jakieś 3 mm ale widziałam pieknie bijące jak dzwon serducho [emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pięknie,GRATULUJĘ❤Jest fasolka serduszko bije 0,94 cm [emoji4][emoji173]️
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Joanna gratuluje! Piękny maluszek!
Ja tez już jestem po moje małe jest młodsze niż według OM. Ma jakieś 3 mm ale widziałam pieknie bijące jak dzwon serducho [emoji173]️
Super gratuluję❤Joanna gratuluje! Piękny maluszek!
Tak mam założone i termin na 10.09 [emoji4]No to dobre wieści dzisiaj bardzo się cieszę, dziewczyny! Rosnijcie zdrowo! Karty ciąży założone?
Wyszło na to że ciąża 1 dzień młodsza niż według om. Dzisiaj jest 7+0Joanna który tydzień ciąży,ja.idę jutro bardzo się boję,ostatnia wizytę we wrześniu nie wspominam dobrze.........