reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Moja dzisiejsza poprawa humoru od Mamaginekolog [emoji172] [emoji170] [emoji169]
IMG_20180913_104103.jpg

Załączniki

• IMG_20180913_104103.jpg
    IMG_20180913_104103.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 461
Moja dzisiejsza poprawa humoru od Mamaginekolog [emoji172] [emoji170] [emoji169] Zobacz załącznik 897498

Boskie są te koszule, tez się na nie czaiłam :):)
Ale znając mnie to pewnie by mi w niej wody odeszły czy czop z krwią i bym jej później niedoprała bo zawsze dostawałam okres gdy tylko ubierałam nowe gacie :p

Ale z brzuszkiem to wyglada naprawdę bosko :):)
To jest ta Aniela?

Boskie są te koszule, tez się na nie czaiłam :):)
Ale znając mnie to pewnie by mi w niej wody odeszły czy czop z krwią i bym jej później niedoprała bo zawsze dostawałam okres gdy tylko ubierałam nowe gacie [emoji14]

Ale z brzuszkiem to wyglada naprawdę bosko :):)
To jest ta Aniela?
Tak Aniela, o dziwo ładniejsza na żywo wg mnie. Nie odmawiaj sobie, bo namoczysz w zimnej wodzie i spierzesz, wiem co mówię bo na okrągło to robię. Koszula dopiero przyszła, więc jeszcze nie. I te zatrzaski, jednym ruchem zrywasz do karmienia [emoji172]

Tak Aniela, o dziwo ładniejsza na żywo wg mnie. Nie odmawiaj sobie, bo namoczysz w zimnej wodzie i spierzesz, wiem co mówię bo na okrągło to robię. Koszula dopiero przyszła, więc jeszcze nie. I te zatrzaski, jednym ruchem zrywasz do karmienia [emoji172]

To może uda mi się kupić next Time :)
Tak czekałam na te do porodu, bo miały być na wrzesień a jednak ma październik i dupa... a tak się na nie napaliłam :(

A napiszcie mi właśnie czy miałyście wizyty położnych w domu przed porodem, ja bynajmniej nie....
Nikt nawet nic nie wspominał tutaj u mnie o jakichkolwiek wizytach PRZED.

Zaktualizowana lista:
AgulaK82
aniach85
Bajdelka35
cheetah
D_dream
dareczka1994
Dominika_92
KatarzynaCarmen
KINDERBUENOO88
klaraklara
Mama7
Marciątko
martabunia
Olka.fasolka
oluchapoducha
RooibosGirl
Shaggy

;)

reklama
Dziewczyny, kupowałyście w C&A jakieś ciuszki dla Waszych maluchów? Oszalałam na punkcie kilku wzorów, tanio nie jest, ale zastanawiam się jak z jakością...

Do góry