reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
A napiszcie mi właśnie czy miałyście wizyty położnych w domu przed porodem, ja bynajmniej nie....
Ja tez nie mam żadnych wizyt. Nawet nikt mi nie proponował ani się mną nie interesował
Ogólnie mam wrażenie, ze trochę słabo poprowadziłam te ciąże. Chodziłam do różnych lekarzy, różnych placówek przez co nie byłam zżyta z żadnym. Nie miałam nikogo takiego kogo mogłabym się zapytać co i jak np do niego dzwoniąc a i na IP na szczęście nie musiałam jechać.
Drugą ( jeśli się kiedyś na nią zdecyduje) to już bym chciała zupełnie inaczej prowadzić
Dominika_92
No proszę jakie ciche myszki nam tu siedzą[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]
Tyle piszecie, że ciężko mi się wstrzelic z jakimś sensownym komentarzem
Ja miałam wczoraj ktg, zapisaly mi się dwa skurcze, których nie czułam ...
Doktor stwierdziła po badaniu że mój poród to kwestia 2-3 dni. Także czekam, brzuch się coraz częściej spina i mam wrażenie, że Mała wkłada główkę w kanał,czuję takie rozpieranie i nieprzyjemne kłucie.
Powodzenia wszystkim nierozpakowanym
Mama7
Oj taki minus rodzenia po terminie? W sumie to miło by było jakby teraz przydreptala do Ciebie ta zastępcza żeby się przedstawić i zebys wiedziała jak wygląda (i czy na przykład każdym swoim ruchem albo otwarciem ust nie działa ci na nerwy czy coś...)No to uzupełniłam listę
AgulaK82
aniach85
Bajdelka35
cheetah
D_dream
dareczka1994
KatarzynaCarmen
KINDERBUENOO88
klaraklara
Mama7
Marciątko
martabunia
Olka.fasolka
oluchapoducha
RooibosGirl
Shaggy
Rano o 6:00 standardowo obudziłam się razem z S. ale dziś nie dałam rady wstać razem z nim i zasnęłam.
Dopiero teraz obudził mnie telefonem.
Na klatce straszny hałas i wiercenie. Albo mi się wydaje albo właśnie teraz zaczęli remont co do którego wspólnota mieszkańców nie mogła się dogadać od 3 lat. Akurat teraz będą napieprzać i wiercić przez nie wiadomo ile czasu, kiedy ja mam urodzić maleństwo. Jeszcze wyjdzie na to że przez pierwsze tygodnie będę musiała mieszkać u rodziców...
A do tego ta bakteria w szpitalu...
Borze szumiący, zaczynam mieć wrażenie że wszechświat się na mnie uwziął.
Brzuch się spina, aż strach wstawać z łóżka.... Blanka, nie wychodz jeszcze ;(
Może po to teraz jest trudniej, aby później było łatwiej? Oby. Mam nadzieję że i sprawa z bakterią i remontem szybko minie.
Trzymam się cieplutko.
AgulaK82
Aha, najważniejsze że z dzidzią wszystko ok [emoji4]Ja tez nie mam żadnych wizyt. Nawet nikt mi nie proponował ani się mną nie interesował
Ogólnie mam wrażenie, ze trochę słabo poprowadziłam te ciąże. Chodziłam do różnych lekarzy, różnych placówek przez co nie byłam zżyta z żadnym. Nie miałam nikogo takiego kogo mogłabym się zapytać co i jak np do niego dzwoniąc a i na IP na szczęście nie musiałam jechać.
Drugą ( jeśli się kiedyś na nią zdecyduje) to już bym chciała zupełnie inaczej prowadzić
Oj tam, też nie do wszystkiego da się podpiąć rozmowę, to trzymam kciuki by ruszyło coś u Ciebie [emoji110]Tyle piszecie, że ciężko mi się wstrzelic z jakimś sensownym komentarzem
Ja miałam wczoraj ktg, zapisaly mi się dwa skurcze, których nie czułam ...
Doktor stwierdziła po badaniu że mój poród to kwestia 2-3 dni. Także czekam, brzuch się coraz częściej spina i mam wrażenie, że Mała wkłada główkę w kanał,czuję takie rozpieranie i nieprzyjemne kłucie.
Powodzenia wszystkim nierozpakowanym
Ja jutro mam lekarza także zobaczymy co on mi powie.
D
Deleted member 178444
Gość
Stanowczo za dużo piszecie. Nie ogarniam
xnightfall94
@KatarzynaCarmen trzymam kciuki oczywiście!
KatarzynaCarmen
Jestem połączona skurcze co 2 min
KINDERBUENOO88
Jestem połączona skurcze co 2 min
A czujesz je ?
To niezle, ze wzięli Cię do szpitala i akcja Ci się zaczęła
Jesteś mega posłuszną dziewczynką
reklama
D
Deleted member 180961