reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@KatarzynaCarmen ale trzymają Cię w napięciu, ja myślałam że już po jesteś a Ty nadal w dwupaku, hihi żartuję, wiem że to nie tak szybko trwa ale mogli by się konkretnie zabrać za Ciebie.

A ja zauważyłam że wszelkie bóle w dole przeszły odkąd pojawiła mi się tak pierońska zgaga, kurcze zamiast mała w dół iść jeszcze bardziej to ona w górę idzie wrrrr [emoji35][emoji23] Dziś Stwórca wraca więc będzie musiał konkretnie do niej przemówić [emoji48][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
@aniach85 Ty kiedy masz termin?

@KatarzynaCarmen ale trzymają Cię w napięciu, ja myślałam że już po jesteś a Ty nadal w dwupaku, hihi żartuję, wiem że to nie tak szybko trwa ale mogli by się konkretnie zabrać za Ciebie.

A ja zauważyłam że wszelkie bóle w dole przeszły odkąd pojawiła mi się tak pierońska zgaga, kurcze zamiast mała w dół iść jeszcze bardziej to ona w górę idzie wrrrr [emoji35][emoji23] Dziś Stwórca wraca więc będzie musiał konkretnie do niej przemówić [emoji48][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
@aniach85 Ty kiedy masz termin?
AgulaK82 na 23

Moje drogie 4 razy dwójka za mną ehhh, ogarnęłam zmywarkę, poprasowalam jeszcze mam w planie dziś pomyc podłogi!!!! Obiad mam z wczoraj, zjadłam mega śniadanie i idę właśnie spać, brzuch boli ale słabo coś mi się wydaje że będę tak do wtorku z nim chodzic, jutro szykuje ubrania na wesele

Do później

Termin na 23.09 mieszkanie ogarnięte na błysk spacery zakupy i cisza na razie... Jutro kolejne ktg... W środę położna mnie obadała wszystko wysoko czyli standard ale mnie pociesza łatwo że jak ruszę to. Od 4 cm:) termin z usg na 17.09 więc liczę że pomiędzy tymi terminami ruszy a już mega nastawiona jestem na 19:)
Rozumiem, ja na 30 ale już chcę urodzić, mam dość tej ciąży [emoji24]

reklama
Cześć dziewczyny.
Już się miałam dzisiaj wyciszyć i odpocząć, a tu dzwoni moja położna, że musi dzisiaj wyjechać i wraca w poniedziałek.. Niby w umowie mam wpisanego kogoś innego w razie co.. Ale..
Siedzę i rycze.. dosłownie..
Niby to nie koniec świata, ale w tej chwili nie umiem myśleć logicznie..
Jestem załamana..

No słabo bardzo. Zwłaszcza, że jesteś po terminie i ona teraz powinna być całkiem do Twojej dyspozycji a nie sobie wyjeżdżać. Ja to bym się wkurzyła tez pewnie na maxa

Do góry