oluchapoducha
Fanka BB :)
Mama7 to sobie wykupilas prywatna położna w Zofii tak ? Ile kosztuje taka przyjemność jeśli można wiedzieć? Może ta zastepczyni nie byłaby taka zła jakby coś się działo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AgulaK82 na 23@KatarzynaCarmen ale trzymają Cię w napięciu, ja myślałam że już po jesteś a Ty nadal w dwupaku, hihi żartuję, wiem że to nie tak szybko trwa ale mogli by się konkretnie zabrać za Ciebie.
A ja zauważyłam że wszelkie bóle w dole przeszły odkąd pojawiła mi się tak pierońska zgaga, kurcze zamiast mała w dół iść jeszcze bardziej to ona w górę idzie wrrrr [emoji35][emoji23] Dziś Stwórca wraca więc będzie musiał konkretnie do niej przemówić [emoji48][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
@aniach85 Ty kiedy masz termin?
W końcu będzie mógł bo od 23 tygodnia ciąży był zakaz, teraz ciąża donoszona więc niech zagląda, a co [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Agula porządny stworca że chce pomuc
Rozumiem, ja na 30 ale już chcę urodzić, mam dość tej ciąży [emoji24]Termin na 23.09 mieszkanie ogarnięte na błysk spacery zakupy i cisza na razie... Jutro kolejne ktg... W środę położna mnie obadała wszystko wysoko czyli standard ale mnie pociesza łatwo że jak ruszę to. Od 4 cm termin z usg na 17.09 więc liczę że pomiędzy tymi terminami ruszy a już mega nastawiona jestem na 19
Cześć dziewczyny.
Już się miałam dzisiaj wyciszyć i odpocząć, a tu dzwoni moja położna, że musi dzisiaj wyjechać i wraca w poniedziałek.. Niby w umowie mam wpisanego kogoś innego w razie co.. Ale..
Siedzę i rycze.. dosłownie..
Niby to nie koniec świata, ale w tej chwili nie umiem myśleć logicznie..
Jestem załamana..