reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@mamanastart ja od 23 tygodnia mam skróconą szyjke macicy, termin mam na 30 września także już teraz uważa się że ciąża jest donoszona a Ty masz 3 dni przed PTP więc też już na spokojnie gdyby teraz zaczęła byś rodzić to bez obaw [emoji846]
Też już zaczynam do tego podchodzić, tylko najgorsza jest dla mnie świadomość, że może się to zacząć w każdej chwili. Mimo że wiem że to nie jest 5 minut i po sprawie,boję się że spanikuje i nie będę wiedzieć co robić.... pociesza się faktem że nie ja pierwsza proszę i nie ostatnia i to my "słaba płeć dajemy rade[/QUOTE]@mamanastart bez obaw, każda z nas rodziła pierwszy raz, po to są przy nas położne, lekarze, piguły żeby doradzać, mówić co robić, a my również z obaw czy strachu się pytać co robić. Ale organizm kobiety tak jest skonstruowany że bodźce wysyłane do mózgu od razu mówią co mamy robić. Będzie dobrze [emoji5]

reklama
Kiedy nachylasz się nad dzieckiem, żeby zrobić mu zdjęcie i nie zauważasz, że masz kamerkę na siebie ustawioną. Brawo ja :D
Proszę - obraz nędzy i rozpaczy oraz dwutygodniowy Indyczek.
Czas przecieka przez palce. Why?!Zobacz załącznik 896460Zobacz załącznik 896462
Jejku chciałabym tak wyglądać jak Ty przy tej nędzy i rozpaczy [emoji12][emoji23] Ja pamiętam jak po drugim synu zobaczyłam się w lustrze te 2 godziny po porodzie jak poszłam pod prysznic [emoji37] na twarzy od parcia żyłka na żyłce żyłką poganiała [emoji51]
Indyczek cudowny [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Jejku chciałabym tak wyglądać jak Ty przy tej nędzy i rozpaczy [emoji12][emoji23] Ja pamiętam jak po drugim synu zobaczyłam się w lustrze te 2 godziny po porodzie jak poszłam pod prysznic [emoji37] na twarzy od parcia żyłka na żyłce żyłką poganiała [emoji51]
Indyczek cudowny [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ja wlasciwie nie parlam, więc nie miało co popękać [emoji14] ale nie pamiętam kiedy się czesalam. No i za mną nieprzespana noc przez ten katar młodego. Czuje się jak kupa.

A ja dziś nie wiem co się dzieje, żadnych boleści no może trochę spojenie łonowe boli ale nic nie uciska, nie rozpycha, młoda mniej ruchliwa, mogłam pozałatwiać sprawy na mieście [emoji16] Czyżby przysłowiowa cisza przed burzą [emoji848][emoji23]

Cześć dziewczyny:)
Witam po terminie..
Chłopaków wyprawilam i mam czas dla siebie. Będę to wykorzystywać bo potem długo długo takiego nie będzie.

Gosiu to poprosimy tą świeczkę na cycku:)

Marta trzymam kciuki.. dawaj znaka co powiedzą w szpitalu.

Kliska spóźnione ale szczere życzenia 100 lat w zdrowiu i razem.

Kasia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, no to i tak będziecie obchodzić razem:)

Nie nam planow na dzisiaj poza pójściem do piekarni..może wykorzystam te ostatnie dni po prostu na lezenie:)
Nawet podoba mi się ten czas po terminie. Ciaza donoszona i o dziwo spokój bo termin ustalony na piątek. W poprzedniej ciąży wszyscy mówili że urodze do terminu i już w termin i po znosilam jajko. Teraz luz i spokoj:)

Miłego dnia dziewczyny )
Nie będę gołym cycem świecić ;)

reklama
Do góry