D
Deleted member 178444
Gość
Link do: Doula, kim jest?Ale kto to co to?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: Doula, kim jest?Ale kto to co to?
Czyli mam pecha. Nie dość, że krwotok, skrzepy wielkości pięści wylatujące ze mnie przez tydzień, to teraz 11 dni po porodzie nadal regularna @. No ileż tam tego może być? :O
No wyboru nie mam, przecież korka sobie nie wsadzę Mam nadzieję, że potem czeka mnie przynajmniej MINIMUM rok bez okresu
Miałam znieczulenie ogólne ponad godzinę operacje, dzidzi jeszcze nie wiedziałam .. wiem że waży 2950 i 55 cm wszystko podobno z nią ok .. później napisze więcej ..bo jeszcze z lekarzami nie rozmawiałam ..
O jejku nie pamiętam szczerze mówiąc ile czasu...
A teraz rozumiem [emoji5] to super że miałaś kogoś takiego [emoji5] szczerze mówiąc pierwszy raz o tym słysze dlatego tak mnie to zaciekawiło. Całe życie człowiek się uczy i dowiaduje o czym nowym [emoji12]
Ja chyba caly polog krwawilam albo i wiecej, tyle kasy poszlo na podkłady poporodoweAnia ja 7 kat temu krwawilam 8 tygodni. Już myślałam że coś nie tak. Ale okazali się że ok, niektórzy tak mają.. wiem, że nie pocieszyłam cię:/
Czyli mam pecha. Nie dość, że krwotok, skrzepy wielkości pięści wylatujące ze mnie przez tydzień, to teraz 11 dni po porodzie nadal regularna @. No ileż tam tego może być? :O
Oj, to moje znajome podostawały okres raz dwa, jeszcze w połogu. Jedna z tego co pamiętam w 3 czy 4 tygodniu po porodzie. A karmiła piersią.
A okres mi wrocil po 14 mc kp,.kiedy przerwa w dzien byla dluzej, niz 6 godzin☺ choc w 2-5 mc zycia maly w nocy duzo spal, i nie karmilam częstoTo zależy jak często karmiła. Bo to że ktoś karmi nic nie mówi. Musi być częste karmienie bez np długich przerw nocnych.. u mnie okres wrócił jak przerwy nocne się wydłużyły.. jak ktoś karmi w dzień A w nocy szczęśliwy że dziecko śpi i nie daje cycka to niestety
Byłam wczoraj u gina. Skrzepy były jeszcze w szpitalu, bo 3 doby po porodzie tam coś było jeszcze nie tak - mialam rozwarcie na 4 cm i właśnie te skrzepy w drogach rodnych. Ale dostałam zastrzyk z oksy w tyłek i powylazilo już chyba wszystko. Szyjka zamknięta, wszystko cacy. Tylko czekac aż krwawienie ustanieAnia a może skontroluj. Dużych skrzepów nie powinno być. I obfitych krwawień na tym etapie tez już raczej. Przynajmniej tak mówią gin których spotykam.