majapszczolka242
Fanka BB :)
A ja właśnie do biedry wychodzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dzisiaj będziesz jeszcze piękniejsza mamuśkaHejo tak dzisiaj ja rzęsy na 12, potem fryzjer i podcięcie grzywki i końcówek . Tak się wczoraj zastanawiałam, czy nie odwołać tych rzęs, bo nie wiem, czy wyleżę najwyżej będę stękać jej tam ale w poniedziałek (jak doczekam,ale pewnie tak ;D) mamy sesję zdjęciową, więc jak znalazł
Za mną znów kiepska noc, nastraszylam tez mojego S.az się telepal. Znowu 50 razy siku, pic, siku, zgaga i raz tak mi się odbiło, że nie mogłam odetchnąć, serio jakby mi ktoś jakiś korek do gardła wsadził, budzę go, biegiem światło pali, klepie mnie po plecach i odetchnęłam. Jak wychodził do pracy to dostałam nakaz leżenia na boku
No uwierz mi że bardzo się cieszę że mam to już za sobą i synusia obokJesteś napewno wyjątkiem ,bo czytałam Internecie to koło 70 procent kobiet rodzi koło 41 tygodnia . To nie Tylko pozazdrościć takiego szybkiego porodu [emoji5]
Pamietasz co to miejsce robi z kobietami w ciazy??A ja właśnie do biedry wychodzę
Ale u mnie nic się nie dzieje, nawet nie mam o czym pisać i czego podsumowywać Spokojnie, grzecznie i bez paniki czekam na poród.
Z mniej fajnych rzeczy to pismo sądowe z Tarnowskich Gór, które dostał mój mąż z jakimś kompletnie wyssanym z palca oskarżeniem ze strony firmy Ekurier (z tego co widzę to jakaś platforma do zamawiania przesyłek kurierskich, porównywarka cen usług różnych kurierów). A tam postanowienie, że niby S. zamówił kiedyś u nich jakąś usługę wysłania paczki i nie opłacił. Żadnych dat, żadnych konkretów, opisu o co konkretnie chodzi i z kiedy jest ta sprawa - tyle tylko, że jest winny, bo nie zapłacił. Pismo przyszło na adres zakładu pracy, gdzie parę razy zamawiał części do samochodu. W necie dużo bardzo świeżych komentarzy, że firma nie wypłaca kasy z pobrań,że usunęła profil na facebooku... S. nigdy nie zamawiał żadnego kuriera, jak już to jedynie odbierał paczki od kogoś, przedpłacone przelewem, żadnego wypełniania dokumentów z jego strony. Będzie trzeba przejść się do jakiegoś radcy prawnego i dowiedzieć się co robić, bo w piśmie napisano jedynie, że możemy osobiście złożyć zażalenie w w sądzie w tarnowskich górach (super, bo mieszkamy koło trójmiasta) albo wysłać list. Bardzo chce mi się teraz zajmować takimi rzeczami, kiedy nawet nie wiem, czy jak usiąde u radcy prawnego w biurze to nie odejdą mi wody =_=
Z pisma nic nie rozumiemy, 4 strony totalnego bełkotu. Cholera, jakby człowiek był winny to by wiedział o co chodzi.
Jesteśmy z Tobą [emoji5] dobrze , że jesteś już pod opieką, jeszcze trochę i będziesz tulić swoje maleństwo, bądź dobrej myśli [emoji7]Melduje sie z CZMP w Lodzi.
Jestem juz na oddziale. Sala 3 os, wc obok na korutarzu, prysznice po drugiej stronie korytarza.
Pacjentek tabuny, lekatrzy, prktykantow....
Krew pobrana, ktg zrobione, teraz czekam za usg