reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Andżelika A jak u was? Wszystko dobrze?
Dziekuje, w nas dobrze. Glowa juz mnie prawie nie boli, staram sie was nadrabiac w miedzy czasie, ale na razie probuje ogranac malego, starszaka, wnioski i przychodnie, pranie jedno za drugim. W pon ide na zdjecie szwow. Wczoraj maly zaliczyl pierwsza kapiel i pierwszy spacer :) starszy brat jest zakochany i caly czas by tulil i calowal :)

reklama
Biorę wszystko i zostaje nawet nie ma mowy że wracam .. brzuch mam gorący tak jakby mnie parzył.. ogólnie na badanie w sprawie tego Cc jestem umówiona w szpitalu na piątek 11.30 ale co z tego pewnie powiedzą przyjedzie pani tego i tego dnia... A ja nie dam rady już chodzę oparta o ścianę do łazienki .. dobrze że mi sąsiadka obiady przynosi bo bym z głodu umarła .. do kuchni nawet nie dojdę ..
Powodzenia myślę że to już

U mnie dzisiaj 7. doba.Nie ominęło niestety. W szpitalu płakałam jak bóbr. W domu też. Jeszcze wczoraj popłakiwałam sobie trochę. Ale z każdym dniem jest lepiej :) w szpitalu doktorek dał mi luteinę pod język to było mi zdecydowanie lepiej.Jedź, jedź na IP. Może akurat się coś ruszyło i nie bedziesz musiała czekać już dłużej. Bardzo ci współczuję bólu. Przesyłam uściski.
Jeszcze ten baby blues wykończe się!!!! Ciekawe z jakiego powodu będę ryczeć czy mąż źle uczesal laski do szkoły czy wunajde inny beznadziejny powód aby ryczeć!!!! Lepiej żeby mnie nikt nie widział ja nie wiem czemu my to musimy przechodzić

Położna już ściągnęła mi szew po cc. Nie było to najprzyjemniejsze, bo gdzieś mocno przyrósł.

Zupkę gotuję. Pomału wracam do jakiegoś rytmu domowego.
To szybko. Po ilu dniach? Mi kazali po 9 ale to niedziela, wiec zdejma mi po 10.. juz sie boje jak cos tam sie zroslo :/
W ogole byla u mnie polozna dzis bez zapowiedzi, bo mowi, ze piersza wizyta musi byc niezapowiedziana.

reklama
A mnie przed chwilą wkurzył teść. Teraz jak możemy ich potrzebować w każdej chwili w nocy o polnocy żeby zajęli się d - oni jadą na 3 dni do rodziny.. pt- nd, a w następny weekend sprowadzają część rodziny z Legnicy do siebie..
Wychodzi na to że będę rodzić sama jeśli tak akurat się trafi, bo m będzie musiał zostać z D. No żesz kurde jakby nie mieli Kiedy, tylko na moim finiszu.
Jak się wkurze, to jak się mała urodzi zaprosze ich po miesiącu na "oglądanie".

Do góry