reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej :) moi rodzice poinformowani - bardzo się cieszą, chociaż bez jakichs mega fajerwerków :p
@bellina w ciąży można robić biopsje, ale jesli nie jest konieczna na cito, to lekarze odradzają ze względu na stres. Też mam zaległa, zobaczymy co endo powie. Pewnie będziemy obserwować, czy guzy rosną.
Co do dawki, to ja startowalam z letroxem 100, teraz 125, aż się boje na jakiej skończę :p
Dziewczyny jak cokolwiek dzieje się z tarczyca w ciąży to na cito do endorynologa! To bardzo niebezpieczne dla maluszków!

@carmerek9 bardzo bardzo mi przykro!!!!!

c55f0dw4ay49a7ki.png

Ja wczoraj wylądowałam w szpitalu... drugie poronienie, nie wiem jak się kolejny raz pozbieram. Powodzenia dziewczyny!
Strasznie mi przykro...
Przykro trzymaj się ja też za sobą mam 2 poronienia wiem co przeżywasz.Nie poddawaj się uda się na pewno.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Strasznie mi przykro...
Pamiętaj że trzeba walczyć mimo wszystko.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki Starania :) to luz, u mnie stres nie wchodzi jakoś bardzo w grę. Lekarka mówi, że te z otoczką halo są zazwyczaj niegroźne, ale trzeba sprawdzić.

Przykro mi Carmelek. Trzymaj się.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry