reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Chloe Chloe gratulacje :)
Mati78 życzę abyś jak najszybciej miała maluszka przy sobie, moze trafisz w końcu na lekarza który zrobi CC i skróci Twoje męki.
Wiciowamama trzymam kciuki za dobre wyniki z USG.
Ja ostanio nie sypiam po więcej niż 4h więc chodzę jak zombie, zamiast wyspac się na koniec to ja w bezsennosć popadam :huh:
Dzisiaj podczas jazdy autem mała była tak aktywna ze cały brzuszek skakał, ciężko skupić uwagę jak brzuch tak lata na boki :happy:
Jeszcze 6 dni :):):)

Mamy Leosia, ma 2700 gr, 52 cm, jest zdrowy i sliczny, jadl juz cyca, a teraz spi.
Gratulacje! Jak się czujesz?
Ja po rozmowie z psychologiem mam metlik w głowie. Stwierdziłam jednak, że zrobię wszystko, aby jakoś to przyspieszyć, a jak się nie uda to trudno.
Strasznie mnie boli tylek od tego łóżka. Naciagnełam mięsień i nie wiem czy od leżenia na tym łóżku czy to może jakas dolegliwość ciążowa.

Hejo dziewczyny melduje się i ja po dłuższej nieobecności miałam mieć dzisiaj cesarkę ale moje dziecko postanowiło wyjść w niedzielę [emoji1] miałam pisać szybciej ale strasznie się źle czułam ....
Moje [emoji295]️ 52 cm i 3370 gram [emoji4] Iga [emoji7]
IMG_20180903_081049.jpg

Załączniki

• IMG_20180903_081049.jpg
    IMG_20180903_081049.jpg
    55,4 KB · Wyświetleń: 436
Hejo dziewczyny melduje się i ja po dłuższej nieobecności miałam mieć dzisiaj cesarkę ale moje dziecko postanowiło wyjść w niedzielę [emoji1] miałam pisać szybciej ale strasznie się źle czułam ....
Moje [emoji295]️ 52 cm i 3370 gram [emoji4] Iga [emoji7]Zobacz załącznik 894715
JoAnnA250694 miło Cię poznać i serdeczne gratulacje [emoji5][emoji5][emoji5] Iga jest prześliczna [emoji7][emoji7][emoji7]

Witam, byłam dziś po to skierowanie na Cc i w końcu je dostałam, pojechałam też od razu do szpitala z tym skierowaniem umówili mnie na wizytę 7.09. niestety bo myślałam że mnie wezmą od razu z tymi bólami i może wcześniej się uda .. dziewczyny z sekretariatu kazały mi jakby co z tym skierowaniem wstawić się na sor że niby mam skurcze i ból nerek itd.. i wtedy mnie wezmą na oddział.. i tak zrobię ale w czwartek.. może się uda i już w piątek będę po.. ja już nie mogę się doczekać końca tych cierpien .. śpię po godzinie cała noc bo nie mogę spać na żadnym z boków na plecach te nery tak mnie bolą ... Dziś robili mi ktg ale skurczy nie było,dzidzia tak się rozpycha że chyba mi jak obcy wyjdzie z brzucha ..
Poczytuje was z zazdrością że już niektóre z was mają już po i dzidziusie w domu :)
Mam nadzieję że ja w przyszłym tygodniu napiszę że już po... Kuźwa żebym mogła i miała z kim chodzić bo ktoś musi mnie trzymać to bym poszła na spacer i może by samo już się zaczęło ..
Życzę Ci żebyś już była po... męczysz się bidulo strasznie...

reklama
Do góry