reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziekuje za odpowiedz. Mysle,ze taki maluch teraz nie zrozumie jak mu nagle powiem,ze juz nie moge go nosic. Z reszta,sa takie sytuacje,ze to po prostu nieuniknione...
Ale nie powiem,ze nie zastanawiam sie jaki to ma wplyw na drugiego maluszka...
Ehh dylematy
Mówią, że jak ciąża prawidłowa to nie powinno się stać nic nie dobrego...

reklama
Ja wracam z pracy do pracy... Dzisiaj jeszcze nie weszłam do domu i już usłyszałam że mam się przebierać o sprzątać mam dom 200 m, moi rodzice uważają że w pracy nic nie robię nie raz dali mi to do zrozumienia, siostra nie może bo studiuje i się uczy, a jak się raz postawiłam to usłyszałam że chciałam rodziny i bawić się w dorosłość to mam. Jezu gdybym wiedziała że tak będzie w życiu nie zgodziła bym się zostać w domu

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mama ginekolog pisała o podnoszeniu w ciąży. Przeczytajcie.

Ja dodam od siebie, że sama nosiłam w ciąży w chuście. Ale jak już czułam, że czas odpuścić, to odpuszczałam. Za to znam mamy co do porodu nosiły.
Nasze organizmy są przyzwyczajone do noszenia.
Ale jasne można być jak moja kumpela w pracy i mówić, że nie może nawet wziąć do ręki 1.5 l wody :D

U mnie szpital w domu :/ mam chorą trójkę. Dzieciaki stan podgorączkowy, młodszy biegunka. Facet przeziębiony. Czekam aż mnie dopadnie...

Ja znam taką co kazała mężowi za sobą torebkę nosić, tak się bała ciężarów :D

Oj... To współczuje bidulko, trzymam kciuki żeby Ciebie nic nie dopadło [emoji110]

Cudownie:D:D❤@Starania , napisz coś więcej który tydz co lekarz mówił itp

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja wracam z pracy do pracy... Dzisiaj jeszcze nie weszłam do domu i już usłyszałam że mam się przebierać o sprzątać mam dom 200 m, moi rodzice uważają że w pracy nic nie robię nie raz dali mi to do zrozumienia, siostra nie może bo studiuje i się uczy, a jak się raz postawiłam to usłyszałam że chciałam rodziny i bawić się w dorosłość to mam. Jezu gdybym wiedziała że tak będzie w życiu nie zgodziła bym się zostać w domu

Do góry