Bo mnie po 3 miesiacach nic nie robienia zwyczajnie nosi! Jakby ciało chciało nadrobić to nicnierobienie.Na tańce.. no to dobiłaś dwupaki co już sił nie mają
reklama
anika1203
Fanka BB :)
Ja czasem prowadzę ale to tylko jak muszę np jechać z rana na badania lub wizytę . Ogólnie to czuje się jakaś bardziej roztrargniona za kierownicą, dlatego wolę jednak jak ktoś mnie wozi [emoji4]Dziewczyny w dwupaku, czy prowadzicie jeszcze samochod?
anika1203
Też właśnie chcemy sobie z mężem wykupić taka salę. Myślę, że to będzie duży komfort ..szczególnie, że będę po cc i nie tak latwo będzie mi się podnieść.Hej dziewczyny dziękuję wszystkim za gratulacje i życzenia oby się spełniły. Pierwsza noc całkiem dobrze ale jest ze mną mąż cały czas bo wypiliśmy sobie pokój i nie muszę co chwilę wstawać do małej bo on mi podaje. Najgorsze jak dla mnie te 12 godzin leżenia plackiem kręgosłup mi pękal. Jak zaczęłam chodzić jest lepiej ale wiadomo boli.
U mnie to chyba przez tę pogodę i to że kostkę brukową kładą pod oknami mojej sali i napierniczają od 7 rano diaxem.Tak
Mnie tez od wczoraj glowa boli i jak wstalam, to nadal troche..
Adell1994
Tylko pozazdrościć takiego samopoczucia po porodzie dobrze że masz gdzie chodzić u nas tylko korytarz i nic więcej to dopiero byś się nudziła .Ja już dostaję kota w tym szpitalu z nudów. Jutro chcę do domu tak jak to w planach bo mnie nosi. Coś by człowiek porobił. Nadrobiłaby zaległości w domu. Spakowała do przeprowadzki... Plecy mnie bolą. Chodzę po tym szpitalu a to do pasażu handlowego a to na dwór szczególnie że mały smacznie śpi. Ja czuję się tak że mogę iść na tańce. Choć pogoda do spania to mi szkoda czasu na sen...
U Nas też są te domy porodowe czy jak (abstrahując) od CC fajna sprawa.Też właśnie chcemy sobie z mężem wykupić taka salę. Myślę, że to będzie duży komfort ..szczególnie, że będę po cc i nie tak latwo będzie mi się podnieść.
Tu to labirynty korytarzy można się zgubić ale zjeżdżasz/schodzisz na parter i hulaj dusza piekła nie maTylko pozazdrościć takiego samopoczucia po porodzie dobrze że masz gdzie chodzić u nas tylko korytarz i nic więcej to dopiero byś się nudziła .
Angelika89
BrodnoPrzypomnij który szpital wybraliście?
reklama
Angelika89
Ja tez bym chciala wykupic sale, zeby maz byl na noc po cc, wtedy na pewno by mi dali malego, ale nie wiem czy jest taka mozliwosc, bo zapomnialam zapytac