Chloe.Chloe
Fanka BB :)
DziekujeChyba tak jak na paragonie
Zobacz załącznik 892473
Sprawdze czy jest ten sam w Annopolu, bo do Ursusa juz za daleko...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziekujeChyba tak jak na paragonie
Zobacz załącznik 892473
Dlatego czekam na swojego babla jak na zbawienie nie mogę się doczekać@Bajdelka35 - no niestety, taki urok forum, że teraz środek ciężkości przesunięty jest z ciężarnych na rozpakowane. Wytrwałości i lepszego humoru życzę
Tzn nie pomagają ci rozkurczowe czy jakieś inne?U mnie musi być wcześniej bo już nie daje rady.. a leki nie pomagają
Ja właśnie się zastanawiam czy jechać na przed ostatnią wizyte w czwartek sama ☺Dziewczyny w dwupaku, czy prowadzicie jeszcze samochod?
Byłam wczoraj na wizycie. Lekarka w szoku bo dzidziuś jest bardzo nisko. Ledwo była w stanie zbADAC główkę [emoji16] ale szyjka nie współpracuje .A jak tam u Ciebiebo nie jestem na bieżąco
Hej dziewczyny. Dziś o 11.18 na świat w 37 tygodniu przyszła Zosia. Waży 3070, 54 cm dluga . Nie chcieli już dłużej czekać z tą skacząca cholestazą i zrobili na szybko CC .
Inne..Tzn nie pomagają ci rozkurczowe czy jakieś inne?
Ja tylko jeśli ktoś siedzi z boku. Sama nigdzie nie jeżdżę. Strasznie tracę koncentracje. O mało stłuczki nie spowodowałam.Dziewczyny w dwupaku, czy prowadzicie jeszcze samochod?