reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Kinderbueno czym się kierujesz wybierając starynkiewicza? Znasz dobre opinię? Ja się zastanawiam który wybrać.... rety tak mi się kręci dziecko w dole że boli :/ goj zazdroszczę że już po jesteś. A obwód główki jaki ma miki?

Szczerze, to zacznę od tego, że poznałam ten szpital z opisów mamyginekolog
Później przyszedł na świat tam mały Zyzio w33tc i szybko się nim i sprawnie zajęli. To mi się podobało.
Chodzę prywatnie do ZieniewiczMedical i stamtąd wszyscy lekarze są ze Starynkiewicza ( a z każdego jestem mega zadowolona) maja certyfikaty do usg, są mega przyjemni i fachowi.
Jak szukałam dobrego specjalisty od cukrzycy to wyskoczyła mi doktor Bomba-Opoń i też ze Starynkiewicza.
Oczywiście są to lekarze których głównie znam z internetu. Ale przez to, że ich twarze są mi znane ( jak dr Fałęcki czy dr Lipa) i widzę w nich sympatycznych ludzie to czuje się jakbym tam wszystkich znała :)
To jedyny taki szpital z którego kojarzę lekarzy.

reklama
Do góry