Dla mnie to już chyba 4 dzień bólu i zaczynam mieć dośćJa sie bardzo zdziwiłam po drugim porodzie ze to tak boli, myślałam ze znowu rodze. Takze teraz juz wiem ze.moze byc ciekawie dobrze, ze to tylko kilka dni trwa
reklama
Angelika89
Fanka BB :)
Nie straszcie z tym obkurczaniem, bo przy pierwszym nic mnie nie bolalo i nie kojarze zadnego bolu, wiec teraz tez sie nastawiam, ze tak bedzie
majacyr
Gratulacje
Wiolka1989
Wiolka1989
Nie straszcie z tym obkurczaniem, bo przy pierwszym nic mnie nie bolalo i nie kojarze zadnego bolu, wiec teraz tez sie nastawiam, ze tak bedzie
Ogolnie o połogu bardzo malo sie mówi a to naprawde trudny i ważny czas. Lepiej byc świadomym możliwości wystąpienia pewnych rzeczy
Ja też się cieszę że to już za Toba, teraz czekam na siebie i też już nigdy więcejNo właśnie mnie tu uświadomiono że tak jest... A mnie coś trafi
Ja się naprawdę cieszę że to już za mną i NIGDY WIĘCEJ
KINDERBUENOO88
Kinderbueno czym się kierujesz wybierając starynkiewicza? Znasz dobre opinię? Ja się zastanawiam który wybrać.... rety tak mi się kręci dziecko w dole że boli :/ goj zazdroszczę że już po jesteś. A obwód główki jaki ma miki?
Szczerze, to zacznę od tego, że poznałam ten szpital z opisów mamyginekolog
Później przyszedł na świat tam mały Zyzio w33tc i szybko się nim i sprawnie zajęli. To mi się podobało.
Chodzę prywatnie do ZieniewiczMedical i stamtąd wszyscy lekarze są ze Starynkiewicza ( a z każdego jestem mega zadowolona) maja certyfikaty do usg, są mega przyjemni i fachowi.
Jak szukałam dobrego specjalisty od cukrzycy to wyskoczyła mi doktor Bomba-Opoń i też ze Starynkiewicza.
Oczywiście są to lekarze których głównie znam z internetu. Ale przez to, że ich twarze są mi znane ( jak dr Fałęcki czy dr Lipa) i widzę w nich sympatycznych ludzie to czuje się jakbym tam wszystkich znała
To jedyny taki szpital z którego kojarzę lekarzy.
Oj tak! Embargo na dziurę do końca życiaCzyzby zelazne majtki w planach ??
To niech robi samo robienie mi się też podobałoHihi.
Moj chlop mowi ze jemu sie tak w ciazy podobam, ze chyba zrobi mi czwartego bobasa.
Zeby bylo "parzyscie" bo on lubi jak jest po rowno ahahahahaha
reklama
Ja tam wiedziałam że będzie bolała bo już przy Bartku na APAPie jechałam ale faktycznie teraz to ostro daje.Ogolnie o połogu bardzo malo sie mówi a to naprawde trudny i ważny czas. Lepiej byc świadomym możliwości wystąpienia pewnych rzeczy