sam pajac. A jeśli bodziak to ze spodniami.Bedziecie zakladac sam pajacyk bez niczego pod spodem czy tylko w zestawie z bodziakiem?
reklama
RooibosGirl
Fanka BB :)
Moja przyjaciółka spuchła na twarzy 2 dni przed.Położono mówiła mi że na około 7-8 dni przed porodem puchnie twarz
18grudzien
Czytam was ale jakoś brak weny
AniaStar daj znać po wizycie na IP
GoJ????
Ja ogarnęłam kuchnie, jutro idę robić wyniki i mam plan pomyc podłogi i zrobić pranie obiad mam więc nie będę szaleć
AniaStar daj znać po wizycie na IP
GoJ????
Ja ogarnęłam kuchnie, jutro idę robić wyniki i mam plan pomyc podłogi i zrobić pranie obiad mam więc nie będę szaleć
Chloe.Chloe
To wina personelu, nie Twoja. Powinni byli dziecko dobrze przykryc z gory, bo Ty go grzalas. Michas tez nieduzy to wiadomo, ze nie ma duzo sadelka .Kurde mi dali w samej tetrowce. Obok leżał becik i kołderka a i ja w torbie miałam. Tylko człowiek w szoku nie pomyslal żeby użyć ... zreszta mi gorąco było i myślałam ze go ogrzeje
U nas bardzo podkreslali, ze te pierwsze dni to trzeba dziecko dogrzewac (tzn.cieplo ubierac mimo ciepla na oddziale), bo ono sie dopiero uczy regulowac temperature ciala.
A 18 st.C dla mnie to jakas pomylka. Ja nie marzne dopiero przy 24... jak bylam na IP w szpitalu to tam bylo mi zimno . A przeciez czlowiek rodzi rozneglizowany.
Inka90
W zależności jaka będzie temperatura na sali. Ogólnie pakuje 4 zestawy body na krótki rękaw i pajac. A co będę zakładać to się okaże już w szpitalu.Bedziecie zakladac sam pajacyk bez niczego pod spodem czy tylko w zestawie z bodziakiem?
Ja termin mam na 27.09. Mąż się śmieje, że wrześniowa pełnia będzie moja, choć mi się wydaje że jednak tym razem będzie to szybciej niż było przy Marcelu.Następna pełnia 25.09 a ja termin na 26.09 także ja czekam na następna
Byłam dziś z Marcelem na urodzinach jego koleżanki z przedszkolaka, ale dzieciaki zadowolone były z tego że się widziały, wyciskały się wszystkie za wszystkie czasy[emoji2]
Z mamami śmiejemy się, że tworzymy nową grupę przedszkolną bo mój maluszek będzie piąty z tego roku.
Chloe.Chloe
A gdzie mieszkasz? zaraz grzeje silnikZapraszam!
Nawet zaparze ci herbatę z miodem i cytra
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
1.9A przypomnij na kiedy masz dokładnie termin ?
d_dream
A gdzie mieszkasz? [emoji6] zaraz grzeje silnik
Kochana! Mazury
kasiaczek89pl
Dziewczyny informacyjnie.
Nie rodzę. Od rana przy każdym podcieraniu mam na papierze przezroczysty śluz z nitkami krwi. Jak do jutra nie ruszy, to pojadę na ip zobaczyć co się dzieje. Skurcze nieregularne, wkurzające, wody nie odchodzą. Jestem zmęczona i zdenerwowana. Buźki.
Trzymaj się ...
reklama
kasiaczek89pl
To wina personelu, nie Twoja. Powinni byli dziecko dobrze przykryc z gory, bo Ty go grzalas. Michas tez nieduzy to wiadomo, ze nie ma duzo sadelka .
U nas bardzo podkreslali, ze te pierwsze dni to trzeba dziecko dogrzewac (tzn.cieplo ubierac mimo ciepla na oddziale), bo ono sie dopiero uczy regulowac temperature ciala.
A 18 st.C dla mnie to jakas pomylka. Ja nie marzne dopiero przy 24... jak bylam na IP w szpitalu to tam bylo mi zimno . A przeciez czlowiek rodzi rozneglizowany.
Ja to rozumiem. Ale wtedy jakoś byłam w szoku i skończyło się na dwóch godz w dogrzewarce. A młody dalej zmarzluch jest