reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Czytam was ale jakoś brak weny

AniaStar daj znać po wizycie na IP

GoJ????

Ja ogarnęłam kuchnie, jutro idę robić wyniki i mam plan pomyc podłogi i zrobić pranie obiad mam więc nie będę szaleć

Kurde mi dali w samej tetrowce. Obok leżał becik i kołderka a i ja w torbie miałam. Tylko człowiek w szoku nie pomyslal żeby użyć ... zreszta mi gorąco było i myślałam ze go ogrzeje
To wina personelu, nie Twoja. Powinni byli dziecko dobrze przykryc z gory, bo Ty go grzalas. Michas tez nieduzy to wiadomo, ze nie ma duzo sadelka ;).
U nas bardzo podkreslali, ze te pierwsze dni to trzeba dziecko dogrzewac (tzn.cieplo ubierac mimo ciepla na oddziale), bo ono sie dopiero uczy regulowac temperature ciala.
A 18 st.C dla mnie to jakas pomylka. Ja nie marzne dopiero przy 24... jak bylam na IP w szpitalu to tam bylo mi zimno :(. A przeciez czlowiek rodzi rozneglizowany.

Bedziecie zakladac sam pajacyk bez niczego pod spodem czy tylko w zestawie z bodziakiem?
W zależności jaka będzie temperatura na sali. Ogólnie pakuje 4 zestawy body na krótki rękaw i pajac. A co będę zakładać to się okaże już w szpitalu.
Następna pełnia 25.09 a ja termin na 26.09 także ja czekam na następna :)
Ja termin mam na 27.09. Mąż się śmieje, że wrześniowa pełnia będzie moja, choć mi się wydaje że jednak tym razem będzie to szybciej niż było przy Marcelu.

Byłam dziś z Marcelem na urodzinach jego koleżanki z przedszkolaka, ale dzieciaki zadowolone były z tego że się widziały, wyciskały się wszystkie za wszystkie czasy[emoji2]
Z mamami śmiejemy się, że tworzymy nową grupę przedszkolną bo mój maluszek będzie piąty z tego roku.

reklama
To wina personelu, nie Twoja. Powinni byli dziecko dobrze przykryc z gory, bo Ty go grzalas. Michas tez nieduzy to wiadomo, ze nie ma duzo sadelka ;).
U nas bardzo podkreslali, ze te pierwsze dni to trzeba dziecko dogrzewac (tzn.cieplo ubierac mimo ciepla na oddziale), bo ono sie dopiero uczy regulowac temperature ciala.
A 18 st.C dla mnie to jakas pomylka. Ja nie marzne dopiero przy 24... jak bylam na IP w szpitalu to tam bylo mi zimno :(. A przeciez czlowiek rodzi rozneglizowany.

Ja to rozumiem. Ale wtedy jakoś byłam w szoku i skończyło się na dwóch godz w dogrzewarce. A młody dalej zmarzluch jest :)

Do góry