reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

O tak! Pieluchy tez kupuje z lidla. Są spoko!
Ja tez postawiłam na Baby dream i trochę bambino. Zobaczę co dalej. Spakuje torbę do końca i będę wiedziała na czym stoję. A jakie ubranka bierzecie? :)
body na długi rękaw i spodnie tego mam najwięcej a i pajac jest. czapeczka( bo różnie piguly podchodza) tez nam body z krótkim. pielucha tetrowa jedna i jedne niedrapki

reklama
Dziewczyny melduję że o 22:20 przyszedł na świat mój synuś Leoś. Poród SN, waga wbrew przewidywaniom z usg 3150 a nie około 4000 :biggrin2: jutro wrzucę fotki i napisze cos więcej bo jestem padnięta
Gratulacje :) ja swoją pierwszą urodziłam z taką waga :)
Dużo tych rzeczy dla dziecka bierzecie. Ja biorę 4 komplety ubrań, pampersy tak z 20 sztuk, chusteczki nawilżane i jakieś 2 tetrowe, rożek i chyba dopakuje przytulanke (ale to tak bardziej dla mnie). Więcej ubrań, bo będę w tym Szczecinie i tak mi polecano. Kosmetyki tylko dla siebie, bo dziecko i tak będą kąpać, a jak coś będzie z dzieckiem typu odparzenie itp. To niech personel zadba. Nie dość, że muszę spakować się tak na tydzień (aby rodzina mogła przyjechać najszybciej w weekend kolejny), to jeszcze te rzeczy na poród. Dzisiaj mnie czeka pakowanie tych rzeczy na wyjazd. Mam nadzieję, że o wszystkim będę pamiętać.

O kurczę dziewczyny dużo tych ubranek.ja mam tylko body pajaca bluzę jakby było chłodniej i czapkę kocyk do przykrycia i to wszystko
Ja piernucze co za noc prawie nie wspałam wykończyć się można..aaaa dziewczyny czy jest któraś co.chcd rodzić bez os towarzyszącej???

Cześć dziewczyny. Witam w ten chłodny poranek. Miło się lezybprzy otwartym oknie, ale moi uciekają że zimno.. hihi tylko mi dobrze..

Gosiu jak u Ciebie? Daj znaka..

Ania śpisz? Czy może rodzisz?

Marta? W dwupaku?

Kogo w nocy męczyły skurcze? Przyznać się? Mi tej nocy nie dały spać i sama się przestraszyłam żeby mnie ta pełnia nie dosięgnęła ;) ale przeszły.. Tak popotrzylam w kalendarz i ja mogę rodzić na nowiu;)

Miłego dnia dziewczyny i lekkich porodów tym co ich dzisiaj dosięgnie:) buziaki..

reklama
Do góry