body na długi rękaw i spodnie tego mam najwięcej a i pajac jest. czapeczka( bo różnie piguly podchodza) tez nam body z krótkim. pielucha tetrowa jedna i jedne niedrapkiO tak! Pieluchy tez kupuje z lidla. Są spoko!
Ja tez postawiłam na Baby dream i trochę bambino. Zobaczę co dalej. Spakuje torbę do końca i będę wiedziała na czym stoję. A jakie ubranka bierzecie?
reklama
Gratulacje i odpoczywajDziewczyny melduję że o 22:20 przyszedł na świat mój synuś Leoś. Poród SN, waga wbrew przewidywaniom z usg 3150 a nie około 4000 jutro wrzucę fotki i napisze cos więcej bo jestem padnięta
Gratulacje ja swoją pierwszą urodziłam z taką wagaDziewczyny melduję że o 22:20 przyszedł na świat mój synuś Leoś. Poród SN, waga wbrew przewidywaniom z usg 3150 a nie około 4000 jutro wrzucę fotki i napisze cos więcej bo jestem padnięta
Dużo tych rzeczy dla dziecka bierzecie. Ja biorę 4 komplety ubrań, pampersy tak z 20 sztuk, chusteczki nawilżane i jakieś 2 tetrowe, rożek i chyba dopakuje przytulanke (ale to tak bardziej dla mnie). Więcej ubrań, bo będę w tym Szczecinie i tak mi polecano. Kosmetyki tylko dla siebie, bo dziecko i tak będą kąpać, a jak coś będzie z dzieckiem typu odparzenie itp. To niech personel zadba. Nie dość, że muszę spakować się tak na tydzień (aby rodzina mogła przyjechać najszybciej w weekend kolejny), to jeszcze te rzeczy na poród. Dzisiaj mnie czeka pakowanie tych rzeczy na wyjazd. Mam nadzieję, że o wszystkim będę pamiętać.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Ja mam pampersy i mokre scierki, 4 kaftaniki, kokon, niedrapki, bodziaka i koniec ::-)
Witamy Leona na swiecie!!!
Witamy Leona na swiecie!!!
AniaMamax3❤❤❤
Fanka BB :)
O kurczę dziewczyny dużo tych ubranek.ja mam tylko body pajaca bluzę jakby było chłodniej i czapkę kocyk do przykrycia i to wszystko
Ja piernucze co za noc prawie nie wspałam wykończyć się można..aaaa dziewczyny czy jest któraś co.chcd rodzić bez os towarzyszącej???
Ja piernucze co za noc prawie nie wspałam wykończyć się można..aaaa dziewczyny czy jest któraś co.chcd rodzić bez os towarzyszącej???
Adell1994
Super wieści , dużo zdrówka dla Ciebie i synkaDziewczyny melduję że o 22:20 przyszedł na świat mój synuś Leoś. Poród SN, waga wbrew przewidywaniom z usg 3150 a nie około 4000 jutro wrzucę fotki i napisze cos więcej bo jestem padnięta
Mama7
Cześć dziewczyny. Witam w ten chłodny poranek. Miło się lezybprzy otwartym oknie, ale moi uciekają że zimno.. hihi tylko mi dobrze..
Gosiu jak u Ciebie? Daj znaka..
Ania śpisz? Czy może rodzisz?
Marta? W dwupaku?
Kogo w nocy męczyły skurcze? Przyznać się? Mi tej nocy nie dały spać i sama się przestraszyłam żeby mnie ta pełnia nie dosięgnęła ale przeszły.. Tak popotrzylam w kalendarz i ja mogę rodzić na nowiu
Miłego dnia dziewczyny i lekkich porodów tym co ich dzisiaj dosięgnie buziaki..
Gosiu jak u Ciebie? Daj znaka..
Ania śpisz? Czy może rodzisz?
Marta? W dwupaku?
Kogo w nocy męczyły skurcze? Przyznać się? Mi tej nocy nie dały spać i sama się przestraszyłam żeby mnie ta pełnia nie dosięgnęła ale przeszły.. Tak popotrzylam w kalendarz i ja mogę rodzić na nowiu
Miłego dnia dziewczyny i lekkich porodów tym co ich dzisiaj dosięgnie buziaki..
D
Deleted member 180961
Gość
Czesc Leonku!) wielkie gratulacje! Czekamy na wiesci od Gosi i Ani
oluchapoducha
Gratuluję synka
reklama
Chloe.Chloe
Gratuluje i wszystkiego dobrego, niech zdrowo rosnieDziewczyny melduję że o 22:20 przyszedł na świat mój synuś Leoś. Poród SN, waga wbrew przewidywaniom z usg 3150 a nie około 4000 jutro wrzucę fotki i napisze cos więcej bo jestem padnięta
My tez czekamy na Leona