Adell1994
Fanka BB :)
Ale rewelacyjnie wygląda ta kołyska piękny wzórZobacz załącznik 891680 bebetto vulcano A w kołysce uszytki od Helenki Zobacz załącznik 891681Zobacz załącznik 891682 @helenka22
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale rewelacyjnie wygląda ta kołyska piękny wzórZobacz załącznik 891680 bebetto vulcano A w kołysce uszytki od Helenki Zobacz załącznik 891681Zobacz załącznik 891682 @helenka22
Ale rewelacyjnie wygląda ta kołyska piękny wzór
Może być.Dziewczyny taki mocny gest śluz zbity przezroczysty to początek tego czopu??
Ekstra mi się niesamowicie podobają takie koloryJeszcze mam poszewki na podusie Zobacz załącznik 891685
Ania a jak Ty się czujesz ?Może być.
Nic się nie działo przez jakiś czas, a teraz mnie czyści i wyszedł znowu czop, w takiej ilości, że zastanawiam się, czy to Miłosz się w niego nie zamienił.Ania a jak Ty się czujesz ?
Pozwolą Ci wyjść po odejściu wód ?Ja chyba ide do domu... wrócę jak będę mieć skurcze...
Ale w domu jesteś tak ?Nic się nie działo przez jakiś czas, a teraz mnie czyści i wyszedł znowu czop, w takiej ilości, że zastanawiam się, czy to Miłosz się w niego nie zamienił.