reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Nie mam jak was doczytać. Albo siedzę w Katowicach albo przy laktatorze. Jest coraz lepiej. Od dzisiaj oddycha samodzielnie i krzyczy co chwilę. Najpiękniejszy głos jaki można słyszeć. Pewnie za niedługo będę pisać że już mnie uszy bolą [emoji14]
Puki co nie ma stanów zapalnych z krwi. Płyn rdzeniowo mózgowy pobrany wyniki w poniedziałek. Moja malutka daje radę jak narazie. No i jelita też dawaja rade. Jest już karmiona butelka.

Czyli wszystko zmierza ku dobremu :) ale się cieszę! :) Trzymajcie się dziewczyny.

reklama
@Efka19840 bardzo się cieszę. Kasienka jest mega dzielna - tak jak jej mama :) trzymam za was ciągle kciuki i myślę o was. Super że napisałaś :)

Oczywiście jak czytalam Twoj post to się rozryczalam. Ale to łzy szczęścia. Ciazowe hormony robią swoje...

Buziaki dla Was :)

8 cm... Po rehabilitacji zeszło do ok 5 cm. Plus przepuklina. Teraz nawet nie chcę wiedzieć. Tak było w najlepszym okresie Zobacz załącznik 891655

Przykro mi. Ciężki temat. Teraz pewnie jest gorzej jeszcze :( Ania a doradź mi. Jak mam nawał , młody nie może złapać bo cyc za twardy. Mogę to odciągnąć tak żeby złapał plus potem go przystawić ? I co zrobić z tym cycem po karmieniu , kapusta , zimny okład ? Czy zostawić luzem ?

Przykro mi. Ciężki temat. Teraz pewnie jest gorzej jeszcze :( Ania a doradź mi. Jak mam nawał , młody nie może złapać bo cyc za twardy. Mogę to odciągnąć tak żeby złapał plus potem go przystawić ? I co zrobić z tym cycem po karmieniu , kapusta , zimny okład ? Czy zostawić luzem ?
Odciągnij tyle, żeby dał radę złapać, a po karmieniu kapucha (tylko taka mega zimna i potłuczona). Pilnuj, czy temperatura Ci nie rośnie.

Zero postępu. Nadal rozwarcie na dwa palce. Szyjka 1cm. Wody wszystkie nie wypłynęły. Ciekną "bokiem" jak już w ogóle ciekną. Skurczy yeraz nie mam w ogóle. Wyniki badań mam dobre. Dziecko okej. Wyjdę stad na wlasne żądanie za chwile chyba. Mają mi lekarza zawołać...

reklama
Do góry