reklama
Angelika89
Fanka BB :)
ja też. nawet napisałam to w planie porodu i będę jeszcze im o tym przypominać, ale boję się, że oni nie będą chcieli badać i po prostu dla nich wygodniej będzie żebym podpisała, że nie wyrażam zgody na szczepienie i tyleWłaśnie też będę chciała, żeby młodego dokładnie zbadali zanim to zaszczepia.
U mnie to samo. Tylko bez paniki póki coTroche sie martwie, bo po przechadzce na zakupy ciagle mi sie spina brzuch, boli mnie tez okresowo. Ciezko mi sie przemieszczac z pokoju do lazienki.
Maly sie mocno rusza, bolesnie. A potem zamiera i ja wpadam w panike...
Chloe.Chloe
Ostatnie dwa dni Maluszek byl spokojniejszy, a dzisiaj dyskoteka i te spiecie brzucha.U mnie to samo. Tylko bez paniki póki co
Może na zmianę pogody zareagował..?Ostatnie dwa dni Maluszek byl spokojniejszy, a dzisiaj dyskoteka i te spiecie brzucha.
Chloe.Chloe
Sama nie wiem, ale jakos w tej koncowce czesto mysle, ze ten detektor tetna by mi sie przydal, bo panikuje, jak za cicho w brzuchu i panikuje jak za mocno sie rusza.Może na zmianę pogody zareagował..?
Kasia_tbg
Aktywna w BB
I co? I becze. Ja to nie mogę oglądać takich filmików bo od razu mam powódź nigdy się tak łatwo nie wzruszalam a teraz taka miękka faja jestem Dziś rano np. rozłożyła mnie wiadomość z apki HiMommy...Dziewczyny zobaczcie jakie to słodkie [emoji7] Link do: MegaMama mam nadzieję że będzie widać filmik [emoji16]
Adell1994
To ja identycznie jakbym się nie ubrudzila przy jedzeniu to chyba musiałabym się inaczej nazywaćNo z tym jedzeniem to nic nie mów nie pamiętam kiedy ostatnio zjadłam cokolwiek żeby się przy tym nie utytłać po łokcie.
18grudzien
A gdzie jadą? Z ojcem czy raczej kolonia??? Ostatni tydzień przed szkołą i jeszcze wyjazd fajnie... A zabawka spokoZobacz załącznik 891486 Obkupiłam chłopów na wakacje. Ledwo wróciłam do domu. Burza. Deszcz. Powietrze pachnie bosssko nie ma porównania z tym co było jeszcze 2h temu. A i pierwszą zabawkę kupiłam Mikiemu. Nie mogłam się oprzeć jak ta idiotka jakaś
reklama
anika1203
No właśnie też się tego boję ale liczę na to, że może jednak uda się jakoś z nimi dogadaćja też. nawet napisałam to w planie porodu i będę jeszcze im o tym przypominać, ale boję się, że oni nie będą chcieli badać i po prostu dla nich wygodniej będzie żebym podpisała, że nie wyrażam zgody na szczepienie i tyle