No pić mi się chciało no...To co Ty robisz ?
reklama
Fajnie ze w ogóle jest taka opcja, ciekawie czy w Warszawie tez cos takiego istnieje. Jak masz ujmny, to pewnie szybko bedzue widac, ze nic nie hoduje sie. Moze idź jutro do jakiegos laboratorium?Niestety do wody nie może mi przekraczać nawet o dzień, bo mnie nie wpuszcza do wanny :/ dlatego jestem trochę zła na siebie.
anika1203
Fanka BB :)
Mam tak samo, nawet jak jem to mi zarcie z widelca spada i nie ma bata żebym się nie umorusala [emoji16]Kuźwa moja niezdarność mnie cholernie dołuje
Taka joga ciążowa z bonusami@GoJ specjalnie się tak gimnastykuje bo chce żeby młody się szybciej urodził [emoji23]i później są efekty
anika1203
Właśnie też będę chciała, żeby młodego dokładnie zbadali zanim go zaszczepia.Miał ale sami powiedzieli ze najpierw masa badan zanim podejmą decyzje. No i tam dalej ma coś kombinowane z tymi szczepieniami ale dopytam pediatry bo byłam tak zmęczona ze nie zakodowałam co.
Ostatnia edycja:
No z tym jedzeniem to nic nie mów nie pamiętam kiedy ostatnio zjadłam cokolwiek żeby się przy tym nie utytłać po łokcie.Mam tak samo, nawet jak jem to mi zarcie z widelca spada i nie ma bata żebym się nie umorusala [emoji16]
Chloe.Chloe
Ja tez. W zyciu nie zmienialam tak czesto bluzek. Ciagle sie czyms oblewam . Na dodatek rozne rzeczy wypadaja mi z rak.Mam tak samo, nawet jak jem to mi zarcie z widelca spada i nie ma bata żebym się nie umorusala [emoji16]
reklama
Chloe.Chloe
Troche sie martwie, bo po przechadzce na zakupy ciagle mi sie spina brzuch, boli mnie tez okresowo. Ciezko mi sie przemieszczac z pokoju do lazienki.
Maly sie mocno rusza, bolesnie. A potem zamiera i ja wpadam w panike...
Maly sie mocno rusza, bolesnie. A potem zamiera i ja wpadam w panike...