7 lat..Biedna Mati
Rzeczywiście dużo się na Ciebie zwaliło.
Ale widzę, że jesteś silna kobieta i patrzysz i widzisz to, nie myślisz sobie oczu.
Taki typ co ma tak zakorzenione ciężko zmienić. Ale byle od Ciebie więcej nie wymagał.
A długo jesteście razem ?
reklama
Mama7
Fanka BB :)
Już napisałam grzecznie, że nie widzę skierowań.. mam nadzieję że wpisze..Aha , ja też mam medicover I nie mam takiego dostępu do systemu .
Kurczę to co to za lekarz się trafił . Przykro mi że tak Cię potraktował. Nie da rady inaczej tego załatwić ale żeby było w ramach pakietu ?
Tak, ma z pracy wziąć urlop i tatusiowe .. zobaczymy co będzie robił w ten urlop.. ten okres będzie jak sprawdzian dla niego ..A uświadomiłaś go że 6 tygodni po porodzie palcem nie kiwniesz?
Ja to już mam rozne opcje albo wyprowadzę się, albo zostawię go samego na kilka dni albo godzin z dzieckiem .. nie wiem czy dam radę to drugie zrobić no narazie jest taki plan ..
U
użytkownik 180176
Gość
A ja się zdrzemnelam po obiedzie . Obudził mnie bolesny skurcz. Który trwał może ze 20 sekund i ogromną ochota na loda na patyku w czekoladzie z orzechami i batonik [emoji16][emoji16][emoji16]
Od szpitala bardzo się ograniczyłam ze słodkim. Więc pozwolę sobie
Może zbieram na coś siłę ???
D
Deleted member 178444
Gość
Trzymam kciukiA ja się zdrzemnelam po obiedzie . Obudził mnie bolesny skurcz. Który trwał może ze 20 sekund i ogromną ochota na loda na patyku w czekoladzie z orzechami i batonik [emoji16][emoji16][emoji16]
18grudzien
A ty tak sapiesz że masz bęben i że ci ciężko źle i w ogóle a tu taki mały brzuch!!!! Mi wystrzelił w taki szpic chyba któregoś dnia zombie fotę ale chodzę już jak słoń miko że 7kg na plusieSerio mało?? Byłam święcie przekonana że to hardcore. Za to w dupie sorry tej.. no miednicy 110
Mama7
Jak przyjdzie nawał.. ok 3 doby to zbite liście przynoszą ulgę..A kapusta to w jakim celu ? Coś słyszałam żeby przykładać kapustę ale chętnie się dowiem kiedy jak taka potrzeba To na stan zapalny piersi ?
Mama7
Tuż przed porodem też pojawiają się zachcianki.. może..A ja się zdrzemnelam po obiedzie . Obudził mnie bolesny skurcz. Który trwał może ze 20 sekund i ogromną ochota na loda na patyku w czekoladzie z orzechami i batonik [emoji16][emoji16][emoji16]
18grudzien
Czy jak wam powiem że nic mi się nie chce to będzie nowość???
Kasiaczek89pl jak ja ci zazdro tak pozytywnie że masz już małego!! Ehhh a napiszę mi bo już raz pytałem czy mi o że urodzony w 36+6 to miał te wszystkie szczepienia???
Ja nie poszłam do pediatry bo zaspalam Hehe w pn skocze
Muszę wstać coś ogarnąć w tej kuchni ale z deka mi się nie chce
Kasiaczek89pl jak ja ci zazdro tak pozytywnie że masz już małego!! Ehhh a napiszę mi bo już raz pytałem czy mi o że urodzony w 36+6 to miał te wszystkie szczepienia???
Ja nie poszłam do pediatry bo zaspalam Hehe w pn skocze
Muszę wstać coś ogarnąć w tej kuchni ale z deka mi się nie chce
reklama
Bo nie wielkość a jakość się liczyA ty tak sapiesz że masz bęben i że ci ciężko źle i w ogóle a tu taki mały brzuch!!!! Mi wystrzelił w taki szpic chyba któregoś dnia zombie fotę ale chodzę już jak słoń miko że 7kg na plusie