KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
102 cm w pępku.
Mi ciąży. Tzn. ciąży mi bo zahaczam nim. Nie mogę się schylać itp. No mam grację narąbanego hipopotama.
To naprawdę malutko
Ja myślałam, że mam mało a mam 105
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
102 cm w pępku.
Mi ciąży. Tzn. ciąży mi bo zahaczam nim. Nie mogę się schylać itp. No mam grację narąbanego hipopotama.
Serio mało?? Byłam święcie przekonana że to hardcore. Za to w dupie sorry tej.. no miednicy 110To naprawdę malutko
Ja myślałam, że mam mało a mam 105
On mi już powiedział że nie może się doczekać jak będę na nogach bo mu ciężko już się slucha tego że mu mówię co ma robić .. hmm tylko co z tego że ja mówię jak on i tak nic z tym nie robi.. tak jak mówię czas pokaże a jak nie to spadam stąd ja sobie radę dam...
A uświadomiłaś go że 6 tygodni po porodzie palcem nie kiwniesz?Biedna Mati
Rzeczywiście dużo się na Ciebie zwaliło.
Ale widzę, że jesteś silna kobieta i patrzysz i widzisz to, nie myślisz sobie oczu.
Taki typ co ma tak zakorzenione ciężko zmienić. Ale byle od Ciebie więcej nie wymagał.
A długo jesteście razem ?
Mi się to z syrena kojarzy tylko kapucha zamiast muszli
Aha , ja też mam medicover I nie mam takiego dostępu do systemu .On robi to w systemie i nie widzę.. coś marudził na toxo, alevreszte miał wypisać. Ja się loguje co wpisał, a tu nic..
Serio mało?? Byłam święcie przekonana że to hardcore. Za to w dupie sorry tej.. no miednicy 110
A kapusta to w jakim celu ? Coś słyszałam żeby przykładać kapustę ale chętnie się dowiem kiedy jak taka potrzeba To na stan zapalny piersi ?Zobacz załącznik 891418 ekologiczna najnowsza miseczka model kapuściany [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] gorzej jak przysnę to młodego znajda w kapuście [emoji23]
U mnie w Diagnostyce 2 dni robocze, ale gin mi pobrał i tylko zaniosłam.@StarAnia - ginekolog dał mi probówkę, na ostatniej wizycie. Pobrałam w domu wczoraj rano wymaz i zaniosłam do przychodni, oni wysyłają to do diagnostyki. Płaciłam chyba 37 zł albo 31, już nie pamiętam. Wyniki ponoć 4 dni robocze.
ja toxo miałam na początku i później 14.05 i więcej mi nie zlecałMoja dzisiejsza wizyta u gin na marne.. normalnie powinnam być wściekła.. bo ledwo dałam tam radę dojść w 30 stopniach A od przystanku 800m w słońcu.. A gin coś posciemnial i niecwypisal mi tych skierowań.. normalnie zaraz to przez neta opiernicze.. teraz leżę pod wiatrakiem.. na nic nie mam siły.. obiadu brak, dziecko zjada cokolwiek i nawet pieczywa nie mam.. czekam na m.. pewnie 17-18 będzie..
Szanowny gin raczył tylko łapę wsadzić i stwierdził że szyjka miękka..
A mi jak wół na stronie szpitala pisze, że ten fibrynogen ma być do porodu.. O toxo w 3 trymestrze nie wspomnę.. nie po to place za ten pakiet, żeby jeszcze za badania dodatkowo..