reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
On mi już powiedział że nie może się doczekać jak będę na nogach bo mu ciężko już się slucha tego że mu mówię co ma robić .. hmm tylko co z tego że ja mówię jak on i tak nic z tym nie robi.. tak jak mówię czas pokaże a jak nie to spadam stąd ja sobie radę dam...

Biedna Mati :(
Rzeczywiście dużo się na Ciebie zwaliło.
Ale widzę, że jesteś silna kobieta i patrzysz i widzisz to, nie myślisz sobie oczu.
Taki typ co ma tak zakorzenione ciężko zmienić. Ale byle od Ciebie więcej nie wymagał.
A długo jesteście razem ?

Biedna Mati :(
Rzeczywiście dużo się na Ciebie zwaliło.
Ale widzę, że jesteś silna kobieta i patrzysz i widzisz to, nie myślisz sobie oczu.
Taki typ co ma tak zakorzenione ciężko zmienić. Ale byle od Ciebie więcej nie wymagał.
A długo jesteście razem ?
A uświadomiłaś go że 6 tygodni po porodzie palcem nie kiwniesz? ;)

On robi to w systemie i nie widzę.. coś marudził na toxo, alevreszte miał wypisać. Ja się loguje co wpisał, a tu nic..
Aha , ja też mam medicover I nie mam takiego dostępu do systemu .
Kurczę to co to za lekarz się trafił . Przykro mi że tak Cię potraktował. Nie da rady inaczej tego załatwić ale żeby było w ramach pakietu ?

Serio mało?? Byłam święcie przekonana że to hardcore. Za to w dupie sorry tej.. no miednicy 110

Tam już nie mierze [emoji85][emoji85][emoji85]
To nawet nie wiem jakie są normy..

Jedno wiem, że przez to ze mój brzuch tak wysoko to tyłek się wydaje bardzo nisko. Czasem mam wrażenie, że tyłek mam w kolanach :p

reklama
Moja dzisiejsza wizyta u gin na marne.. normalnie powinnam być wściekła.. bo ledwo dałam tam radę dojść w 30 stopniach A od przystanku 800m w słońcu.. A gin coś posciemnial i niecwypisal mi tych skierowań.. normalnie zaraz to przez neta opiernicze.. teraz leżę pod wiatrakiem.. na nic nie mam siły.. obiadu brak, dziecko zjada cokolwiek i nawet pieczywa nie mam.. czekam na m.. pewnie 17-18 będzie..
Szanowny gin raczył tylko łapę wsadzić i stwierdził że szyjka miękka..
A mi jak wół na stronie szpitala pisze, że ten fibrynogen ma być do porodu.. O toxo w 3 trymestrze nie wspomnę.. nie po to place za ten pakiet, żeby jeszcze za badania dodatkowo..
ja toxo miałam na początku i później 14.05 i więcej mi nie zlecał

Do góry