kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Kącik dla klusi
Śliczny [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kącik dla klusi
na ból głowy apap czy paracetamol ?
Dobra przeżyłam ten upał jakoś zleciało dzieci po basenie zadowolone
Zjadłam niedawno cała tabliczki czekolady nie dobrze nie dobrze nie grzeczna
Ciekawe co u AniaStar??????
Ale reklamują od września nowe seriale i programy już zacieram ręce
Kasiaczek89pl dobrze ze juz w domku, a co na te nerki teraz? Lekarz coś przepisała?
Jeśli się dobrze czujesz to tylko korzystać z okazji do dobrej zabawy kreacja gotowa ?Witaj Annar05, to nieźle Ja to już wiem że będę w dzień podsypiać a co dopiero jak bym nie spała całą noc Taka nocka to mnie czeka jutro bo idę na wesele się bawić a co mi tam prawie 35tc może nie urodze
No to już tuż tuż [emoji5] [emoji5] też dziś będę szorować łazienkę i resztę chaty bo jutro nie będę miała czasu [emoji14]Witam was . Niby termin na 7/9 wrzesień. Więc skończyłam 38 tydzień , a zaczynam 39 ;p. Kolejna noc spokojna więc mogę tak szybko nie urodzić [emoji16][emoji16][emoji16]
Ciągle myślę o poniedziałku i wizycie u ginekologa. Ciekawi mnie moja szyjka i w ogóle czy dzidziuś faktycznie ma chęć już wychodzic
Zaczynamy od dziś ćwiczenia na piłce , znajoma położna polecała i wywoływanie tymi sposobami standardowymi wiecie o czym mowa. Ale i tak wyjdzie kiedy będzie chciała [emoji16][emoji16][emoji16]
A póki co idę jak królowa sprzątać łazienkę. Płytki , lustra ,szafki [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja też korzystam z wywoływania standardowymi sposobami i nicWitam was . Niby termin na 7/9 wrzesień. Więc skończyłam 38 tydzień , a zaczynam 39 ;p. Kolejna noc spokojna więc mogę tak szybko nie urodzić [emoji16][emoji16][emoji16]
Ciągle myślę o poniedziałku i wizycie u ginekologa. Ciekawi mnie moja szyjka i w ogóle czy dzidziuś faktycznie ma chęć już wychodzic
Zaczynamy od dziś ćwiczenia na piłce , znajoma położna polecała i wywoływanie tymi sposobami standardowymi wiecie o czym mowa. Ale i tak wyjdzie kiedy będzie chciała [emoji16][emoji16][emoji16]
A póki co idę jak królowa sprzątać łazienkę. Płytki , lustra ,szafki [emoji16][emoji16][emoji16]
Tak tak oczywiście że gotowa, nic szczególnego ale jest [emoji5] Jutro pokażę się jak się wyszukuje [emoji5]Jeśli się dobrze czujesz to tylko korzystać z okazji do dobrej zabawy kreacja gotowa ?
Właśnie miałam pisać żebyś wysłała nam zdjęcie jak już będziesz jutro gotowaTak tak oczywiście że gotowa, nic szczególnego ale jest [emoji5] Jutro pokażę się jak się wyszukuje [emoji5]