reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dla mnie Zofia jest za bardzo nastawiona na porody silami natury. Paradoksalnie, bo jednak jak cos sie dzieje to lepiej jak lekarze tez inaczej reaguja. Ja biore tez pod uwage referencyjnosc szpitala.

A wiesz że wystarczy iść tam do przychodni na wizytę do lekarza, jak Ty do Dębskiego i efekt masz ten sam. Mam znajomą którą tak zrobiła i zaraz dostała listę badań do cc i kontakt do anestezjolog.

reklama
Też tak myślałam 7 lat temu, teraz po prostu zapisałam się do przychodni.. I już na ostatniej wizycie sami z siebie robią kartę do szpitala.. polozna to co innego.. ale tez 7 lat temu niby mowili ze nie jest gwaranca dostania sie, A Teraz jak zapytałam to mówi że na bank.. także ja akurat mam odczucie że teraz łatwiej niż kiedyś..
Ja dzwonilam tam ok 15 tyg i mowilam, ze mam miec planowe cc po cc, to powiedzieli, ze sa wstrzymane zapisy na cc do odwolania, a jak dzwonilam ostatnio na poczatku sierpnia to mnie wprost zapytali czy mam z tamtad lekarza i jak powiedzialam, ze nie, to powiedzieli, ze w takim razie nie ma szans..
Ja tez patrze na referencyjnosc

Ja dzwonilam tam ok 15 tyg i mowilam, ze mam miec planowe cc po cc, to powiedzieli, ze sa wstrzymane zapisy na cc do odwolania, a jak dzwonilam ostatnio na poczatku sierpnia to mnie wprost zapytali czy mam z tamtad lekarza i jak powiedzialam, ze nie, to powiedzieli, ze w takim razie nie ma szans..
Ja tez patrze na referencyjnosc
A chodzisz do lekarza na NFZ czy prywatnie?

A wiesz że wystarczy iść tam do przychodni na wizytę do lekarza, jak Ty do Dębskiego i efekt masz ten sam. Mam znajomą którą tak zrobiła i zaraz dostała listę badań do cc i kontakt do anestezjolog.
Ja mam uprzedzenie do Zofii i jej popularnosci. Kompletnie mnie tam nie ciagnie, a Bielanski wybralam z powodu rekomendacji mojej lekarki (w tym st. referencyjnosci) i bliskosci polozenia. Jestem tez przekonana, ze Debski to dobry lekarz.

reklama
Do góry