Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Mi znowu miesza posty dlatego odpowiadam dosc chaotycznie sorry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam Bartosza młodszego i starszego na K ale KacpraPrzedstawiam Wam moich chłopaków jak byli słodkim maluszkami bo teraz to pyskacze jakich mało, obydwaj są grudniowe
Ja mam buźkę tylko z kwietnia. Później w czerwcu kawałek noska i ust i to wszystko przez całą ciążę [emoji23]Fajnie macie, że Wasze maluchy pokazują buźki na usg. Ja Blanki nie widziałam już od kilku długich miesięcy... to dołujące
Pięknie. Moje kolory. I jak sypialnia z gustem urządzona [emoji7]Kącik dla klusi
Szczerze myślę że nie ważne która Warszawianka w którym szpitalu (albo domu ) urodzi ważne żeby miała komfort psychiczny bo to podstawa w trakcie i po porodzie.Ja mam uprzedzenie do Zofii i jej popularnosci. Kompletnie mnie tam nie ciagnie, a Bielanski wybralam z powodu rekomendacji mojej lekarki (w tym st. referencyjnosci) i bliskosci polozenia. Jestem tez przekonana, ze Debski to dobry lekarz.
Kamil miał być Kubą ale gdy chodziłam z nim w ciąży to co drugi chłopiec to był Kuba więc jeszcze na sali porodowej zmieniliśmy na KamilTeż mam Bartosza młodszego i starszego na K ale Kacpra
Ja widzę że odkąd chłop cię używa to jakby Ci kto petardę w zadek wsadziłJa już dzisiaj nic nie robię.
Mam dość. Jutro ogarne tą łazienkę bo dzisiaj chłop wojował tam z grzejnikiem i nabałaganił.
Dokladnie, ja mysle, ze jestesmy w tej dobrej sytuacji, ze jest miedzy czym wybierac. Ja tez biore pod uwage czynnik geograficzny- po co jezdzic na drugi koniec miasta, co w korkach jest czasami jak przejechanie calego wojewodztwa.Szczerze myślę że nie ważne która Warszawianka w którym szpitalu (albo domu ) urodzi ważne żeby miała komfort psychiczny bo to podstawa w trakcie i po porodzie.
No ślicznie kącik dla kluseczki [emoji6] [emoji7]Kącik dla klusi