reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kiedyś poznałam na imprezie laske co miała nad skarpetka na nodze wytatuowane ,, ludzie to ku..y" i ten cytat idealnie pasuje do Hormonów :) męczą nas ale w sumie to mamy tez racjonalne wytłumaczenie nie racjonalnych zachowań, także nie do końca tak zle :)

A remontów współczuje. Zwłaszcza łazienki, bo to chyba najgorsze z najgorszych. Ale za to już niedługo będzie wszystko na tip top a czas i tak minie ;)
Ło matko, chyba pijana była jak wybierała wzór tatuażu :D ale skarpetki z takim nadrukiem nosiłabym z dumą.

Ja teraz dużo usprawiedliwiam hormonami. I w ogóle dużo udaje mi się ugrać kartą pt. "Ciąża"...

Na weekend znowu będę musiała wybyc do rodziców. Przecież jak S. będzie walczył w łazience z prysznicem to nie będę mogła co 10 minut wypraszać go, bo przepraszam, ale ja tu sikam..

reklama
A właśnie @StarAnia oby to było TO już bo Ci się zwyczajnie NALEŻY trzymam kciuki.

Mnie wczoraj też gdzieś od 21 męczyły skurcze ale odstępy między nimi od 12 do 6 minut i długość od 38 sekund do około 1 minuty. No i jak zasnęłam to poszły sobie... Także u mnie jeszcze daleko i długo.

@martabunia mnie się coś widzi że ty po Ance urodzisz ;)
Też tak przeczuwam że Marta będzie następna :)

Ogólnie dziękuje dziewczyny za miłe słowa :):)
Nieskromnie powiem, że mi się też podobają :)
Choć jak to mój tato stwierdził, że znów zrobiłam tę minę ,, jak kot srajacy na puszczy" nie wiem jak wyglada taki kot[emoji23][emoji23][emoji23] ale rzeczywiście z tą miną coś jest:p
U nas się mówi - na pustyni :D
Też nie wiem jak wygląda taki kot , ale na pewno nie przyszło mi to powiedzenie przez myśl jak oglądałam Twoje zdjęcia :)

A właśnie @StarAnia oby to było TO już bo Ci się zwyczajnie NALEŻY trzymam kciuki.

Mnie wczoraj też gdzieś od 21 męczyły skurcze ale odstępy między nimi od 12 do 6 minut i długość od 38 sekund do około 1 minuty. No i jak zasnęłam to poszły sobie... Także u mnie jeszcze daleko i długo.

@martabunia mnie się coś widzi że ty po Ance urodzisz ;)
No właśnie pisałam koleżance ,że planuje we wtorek lub w środę to uczynić [emoji16]

Z przychodni w ramach opieki poloznej/edukacji przedporodowej przyslugujacej od 20 tc.
Ja z tego nie korzystam. Położną mam przy ginekologu i mnie edukuje co wizytę...

Coś miałam...

Kacpra coś brzuch z lewej strony boli. No'spę wypluł leży w kulkę... Trzeba mi jeszcze z dzieckiem na IP jechać... wrr. Dałam mu gorącą herbatę może mu przejdzie.

Ja zmykam do wanny bo muszę lecieć do OPSu obiady załatwić smrodom w szkołach żeby od tego 4-tego września już mieli bo tak to głupio trzeba się tłumaczyć. U Kacpra w szkole w ramach obiadów dla wszystkich dzieci są też śniadania i powiem Wam że normalnie kobitki tam takie cuda gotują że sama bym jadła. Ciekawe jak będzie teraz u Bartka. Nadal do mnie nie dociera że zmienił szkołę i że będziemy mieszkać obok tejże.
A i wczoraj byłam zobaczyć ten basen w szkole przy szkole B. obok naszego bloku. Fajnie. Mały. Chyba 5 torów na głębokim raczej krótkich i jeden mały -mniejszy basen do nauki pływania. 15 zł 60 minut kosztuje dla dorosłego. Karnet 7h 100zł. Więc stwierdziłam że po połogu będę chodzić sobie. :)

reklama
Do góry