Aw80
Aktywna w BB
[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Zobacz załącznik 890848 to faktycznie malutka ale będzie dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Zobacz załącznik 890848 to faktycznie malutka ale będzie dobrze.
Ale ja ci zazdroszczę że możesz już spać na brzuchu ehhh a boli cię coś? Te nerki itp rzeczy co dokuczaly ci w ciąży?
Piękne zdjęcieZobacz załącznik 890848 to faktycznie malutka ale będzie dobrze.
Ja tez podziwialam energie @Bajdelka35, ale tak to jest, ze ciezej i ciezej sie robi. Ja robie zwykle jedna wieksza rzecz dziennie. Np. Zalatwienie jakiejs sprawy, zakupy.
Mnie martwi ta zmiana pogody. Niech nie bedzie 30, ale 25-27 to cudowna pogoda jak swieci sloneczko.
Jesli sie wyrobie to jutro chcialabym skoczyc do podologa i jeszcze te staniki musze ogarnac. Chcialabym zamowic w tym sklepie Alles mama, no ale mam ten problem z doborem rozmiaru. Moze znajde jakis sklep stacjonarny.
Ja dzisiaj mialam druga wizyte poloznej. Cos tam pogadalysmy, cos mi poradzila. Jedna z ciekawszych rad byla taka, zeby dziecko po kapieli i wytarciu zawinac w cieply kocyk i nakarmic, a dopiero potem ubrac. Wtedy ponoc dziecko sie mniej wychladza i mniej placze. Skrytykowala moj stylowy bawelniany kocyk z lamowka jako zbyt twardy. Niestety, jest sliczny, ale szorstki troche. Jutro bede go moczyc w plynie zmiekczajacym lowelli, moze pomoze, bo kolorystycznie pasuje mi do kosza mojzesza .
Generalnie polecala plastry silikonowe sutricon do blizny pooperacyjnej. Uprzedzala, zeby nie odkurzac po cc i sie nie schylac. Generalnie calkiem ciekawie sie rozmawialo, bo ona do niedawna pracowala na Solcu i jest na biezaco ze szpitalnymi praktykami.
No mieliśmy nie robić ale tak w sumie na ostatnią chwilę zdecydowałam że może jednak zrobimy
Ogólnie zdjęć mam dużo więcej ale nie będę wad tutaj zameczała
Ale słodko naprawdę a ty jaka chuda na buziZobacz załącznik 890848 to faktycznie malutka ale będzie dobrze.
Mam uraz do SolcaJa tez podziwialam energie @Bajdelka35, ale tak to jest, ze ciezej i ciezej sie robi. Ja robie zwykle jedna wieksza rzecz dziennie. Np. Zalatwienie jakiejs sprawy, zakupy.
Mnie martwi ta zmiana pogody. Niech nie bedzie 30, ale 25-27 to cudowna pogoda jak swieci sloneczko.
Jesli sie wyrobie to jutro chcialabym skoczyc do podologa i jeszcze te staniki musze ogarnac. Chcialabym zamowic w tym sklepie Alles mama, no ale mam ten problem z doborem rozmiaru. Moze znajde jakis sklep stacjonarny.
Ja dzisiaj mialam druga wizyte poloznej. Cos tam pogadalysmy, cos mi poradzila. Jedna z ciekawszych rad byla taka, zeby dziecko po kapieli i wytarciu zawinac w cieply kocyk i nakarmic, a dopiero potem ubrac. Wtedy ponoc dziecko sie mniej wychladza i mniej placze. Skrytykowala moj stylowy bawelniany kocyk z lamowka jako zbyt twardy. Niestety, jest sliczny, ale szorstki troche. Jutro bede go moczyc w plynie zmiekczajacym lowelli, moze pomoze, bo kolorystycznie pasuje mi do kosza mojzesza .
Generalnie polecala plastry silikonowe sutricon do blizny pooperacyjnej. Uprzedzala, zeby nie odkurzac po cc i sie nie schylac. Generalnie calkiem ciekawie sie rozmawialo, bo ona do niedawna pracowala na Solcu i jest na biezaco ze szpitalnymi praktykami.
Bo ja już sobie wyobrażam jak śpię na brzuchu i nic mnie nie boli a przecież dopiero co urodzilasNerki dziś znów trochę. Na brzuchu nie próbowałam bo jeszcze mam wielki a zreszta mnie boli ... a tak to sutki bolą i w sumie kości miednicy
Aż się sama buzia śmieje [emoji4] Kasiu macierzyństwo Ci służy to widać [emoji4]a maleństwo przeuroczeZobacz załącznik 890848 to faktycznie malutka ale będzie dobrze.