reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja tez podziwialam energie @Bajdelka35, ale tak to jest, ze ciezej i ciezej sie robi. Ja robie zwykle jedna wieksza rzecz dziennie. Np. Zalatwienie jakiejs sprawy, zakupy.
Mnie martwi ta zmiana pogody. Niech nie bedzie 30, ale 25-27 to cudowna pogoda jak swieci sloneczko.
Jesli sie wyrobie to jutro chcialabym skoczyc do podologa i jeszcze te staniki musze ogarnac. Chcialabym zamowic w tym sklepie Alles mama, no ale mam ten problem z doborem rozmiaru. Moze znajde jakis sklep stacjonarny.
Ja dzisiaj mialam druga wizyte poloznej. Cos tam pogadalysmy, cos mi poradzila. Jedna z ciekawszych rad byla taka, zeby dziecko po kapieli i wytarciu zawinac w cieply kocyk i nakarmic, a dopiero potem ubrac. Wtedy ponoc dziecko sie mniej wychladza i mniej placze. Skrytykowala moj stylowy bawelniany kocyk z lamowka jako zbyt twardy. Niestety, jest sliczny, ale szorstki troche. Jutro bede go moczyc w plynie zmiekczajacym lowelli, moze pomoze, bo kolorystycznie pasuje mi do kosza mojzesza ;).
Generalnie polecala plastry silikonowe sutricon do blizny pooperacyjnej. Uprzedzala, zeby nie odkurzac po cc i sie nie schylac. Generalnie calkiem ciekawie sie rozmawialo, bo ona do niedawna pracowala na Solcu i jest na biezaco ze szpitalnymi praktykami.

Fajnie ze rozmowa udana

Ja tez podziwialam energie @Bajdelka35, ale tak to jest, ze ciezej i ciezej sie robi. Ja robie zwykle jedna wieksza rzecz dziennie. Np. Zalatwienie jakiejs sprawy, zakupy.
Mnie martwi ta zmiana pogody. Niech nie bedzie 30, ale 25-27 to cudowna pogoda jak swieci sloneczko.
Jesli sie wyrobie to jutro chcialabym skoczyc do podologa i jeszcze te staniki musze ogarnac. Chcialabym zamowic w tym sklepie Alles mama, no ale mam ten problem z doborem rozmiaru. Moze znajde jakis sklep stacjonarny.
Ja dzisiaj mialam druga wizyte poloznej. Cos tam pogadalysmy, cos mi poradzila. Jedna z ciekawszych rad byla taka, zeby dziecko po kapieli i wytarciu zawinac w cieply kocyk i nakarmic, a dopiero potem ubrac. Wtedy ponoc dziecko sie mniej wychladza i mniej placze. Skrytykowala moj stylowy bawelniany kocyk z lamowka jako zbyt twardy. Niestety, jest sliczny, ale szorstki troche. Jutro bede go moczyc w plynie zmiekczajacym lowelli, moze pomoze, bo kolorystycznie pasuje mi do kosza mojzesza ;).
Generalnie polecala plastry silikonowe sutricon do blizny pooperacyjnej. Uprzedzala, zeby nie odkurzac po cc i sie nie schylac. Generalnie calkiem ciekawie sie rozmawialo, bo ona do niedawna pracowala na Solcu i jest na biezaco ze szpitalnymi praktykami.
Mam uraz do Solca

reklama
Dobra na fox oglądam chirurdzy uwielbialam ten serial....

Oddajcie mi moja energię!!!! Mam tylko nadzieję że zdąże urodzić zanim mieszkanie zpuszcze bo ja uwielbiam mieć porządek i czysto i w planie mam mycie okien ale to we wrześniu jak dzieci pójdę do placówek więc tego nie odpuszczę bo będę w szpitalu myślała tylko o tych brudnych oknach!!!!

Do góry