18grudzien
Fanka BB :)
Który dodatkowo nie mógł oddychaćPieroga w marynacie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który dodatkowo nie mógł oddychaćPieroga w marynacie
Nam na szr polozna kazala wziac kapcie meza. SerioNo i cycki rozmiar 80f [emoji23]jednak co normalna numerowka to normalna. A i dziewczyny sprawdźcie sobie kapcie jakie pakujecie. Ja spakowałam sporo wcześniej i teraz mam problem bo nie ubiorę ich do końca. Mam lekko opuchnięte nogi , dobrze ze jeszcze są prysznicowki choć one tez gniota
No na żywo nie widziałamTylko na tym zdjęciu tak wyszły [emoji23]
Tiaaa moj ma rozm. 46 ja 38 równie dobrze mogę wziąć kajaki czy cośNam na szr polozna kazala wziac kapcie meza. Serio
Wiem... Tylko w marzeniach sennych [emoji23]No na żywo nie widziałam
Ja dzisiaj też leczo robiłam z pulpetami z kurczaka zamiast kiełbasy ale już zostało zjedzone. [emoji106]Wyspałam się i co dalej? Leczo zrobione, dokończę odkurzanie u dzieci i nadal dzień trwa nigdzie nie chve się chodzić bo ciężko i sapie jak lokomotywa
Potwierdzam, kiedys robilam takie do pierogow z jagodami. Wychodzi bardzo, bardzo cieniutkie i delikatne.Kocham pierogi. Umiem pierogi. Mój pierwszy samochód kupiłam za pierogi - serio Zobacz załącznik 890622
Oj nie służy jak dostawałam w szpitalu kroplówki i morfinę to dziecko tak się wierciło jakby chciało uciec i wyskoczyć z brzucha bidulka ..nie spodziewałam się ze tak gładko pójdzie . Jutro cc
u mnie faktycznie nie robili problemów. Jutro cc. Szczerze to nawet nie byłam na to psychicznie gotowa. Mam nadzieję ze u Ciebie też zaraz zdecydują sie na rozwiązanie. Lekarstwa , ból i stres na pewno nie służą dzidzi.