Angelika89
Fanka BB :)
Ja przedwczoraj odebralam wyniki moczu i mialam liczne bakterie i leukocyty 6-10. Lekarz nie kazal mi nic brac, bo powiedzial, ze to sa bakterie niepochodzace z moczu, gdyby byly z moczu, to byloby duzo wiecej leukocytow. Zrobilam wczoraj sobie mocz gdzies indziej i juz leukocyty 1-2 a bakterii brak.Podczytuje was dzisiaj ale nie było czasu żeby pisac. Kuba mi się rozchorował i dziś nie poszedł do żłobka. Mam nadzieję że do końca tygodnia go postawie na nogi. Tym bardziej że w sobotę robię mu drugie urodzinki
Ja wczoraj byłam na badaniach (morfologia+mocz) i wszystko w porzadku ale w moczu liczne bakterię. Miał ktoś tak? Zawsze bylo w porządku a tu na końcówce takie kwiatki...
Męża dziś cały dzień nie miałam bo pojechał na pogrzeb na drugi koniec Polski. Trochę się stresowałam czy aby cos się nie zacznie ale u mnie to chyba jeszcze daleka droga
@kasiaczek89pl bardzi, bardzo, bardzo się cieszę!! Gratulacje ogromne Młody piękny mam nadzieję że teraz uda Ci się szybko dojść do porządku ze swoim stanem zdrowia. Życzę Ci tego z caleca serca!
@KINDERBUENOO88 piękny kącik moje kolory
Ja jutro mam wizyte i odkorkowanie (zdjęcie pessara)
Wstalam teraz taka glodna, ze przed tabletka ktora powinnam zjesc na czczo zjadlam kawalek suchej bulki. Pierwszy raz tak mialam, ze musialam, bo mi niedobrze. A teraz ide spac dalej.
Dzis zaczynam 39 tydz (38+0) czyli wg wszystkich zrodel juz donoszona ciaza. Uff