reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Podczytuje was dzisiaj ale nie było czasu żeby pisac. Kuba mi się rozchorował i dziś nie poszedł do żłobka. Mam nadzieję że do końca tygodnia go postawie na nogi. Tym bardziej że w sobotę robię mu drugie urodzinki :)

Ja wczoraj byłam na badaniach (morfologia+mocz) i wszystko w porzadku ale w moczu liczne bakterię. Miał ktoś tak? Zawsze bylo w porządku a tu na końcówce takie kwiatki...

Męża dziś cały dzień nie miałam bo pojechał na pogrzeb na drugi koniec Polski. Trochę się stresowałam czy aby cos się nie zacznie ale u mnie to chyba jeszcze daleka droga :p

@kasiaczek89pl bardzi, bardzo, bardzo się cieszę!! Gratulacje ogromne :) Młody piękny ;) mam nadzieję że teraz uda Ci się szybko dojść do porządku ze swoim stanem zdrowia. Życzę Ci tego z caleca serca! :)

@KINDERBUENOO88 piękny kącik ;) moje kolory :)

Ja jutro mam wizyte i odkorkowanie (zdjęcie pessara) :p
@KINDERBUENOO88, chyba to forum rzeczywiscie miesza posty, bo mi umknal Twoj kacik. Pokazesz jeszcze raz?

reklama
A ja ogarnęła kącik dla małego, narazie to jeszcze wersja dość surowa ale dla mnie już jest sweetaśnie :):)

A i prasowanie mi zostało już tylko rozmiary 68, rzeczy dla małego do szpitala przygotowane. Porody mobilizują

Ps. Marcia chyba Ty masz też takie łóżeczko, jednak u nas też na nie padło :)

Zobacz załącznik 890436
Kącik śliczny. Moje kolory [emoji7]

@kasiaczek89pl gratulacje!!!
Super że już dzidzia z Tobą i poród masz za sobą!
Już bliżej jak dalej nam do tego porodu dziewczyny!
Ale to dobrze ja już wewnetrznie uspokojona. Czekam bez nakręcania się. W końcu co ma być to i tak będzie.;)

@kasiaczek89pl gratulacje!!!
Super że już dzidzia z Tobą i poród masz za sobą!
Już bliżej jak dalej nam do tego porodu dziewczyny!
Ale to dobrze ja już wewnetrznie uspokojona. Czekam bez nakręcania się. W końcu co ma być to i tak będzie.;)

I zazwyczaj kiedy się pogodzimy z sytuacja wszystko zaczyna się układać i rozwiązywać. Także czekanie na spokojnie :) za gratulacje dziekuje bardzo :)

Podczytuje was dzisiaj ale nie było czasu żeby pisac. Kuba mi się rozchorował i dziś nie poszedł do żłobka. Mam nadzieję że do końca tygodnia go postawie na nogi. Tym bardziej że w sobotę robię mu drugie urodzinki :)

Ja wczoraj byłam na badaniach (morfologia+mocz) i wszystko w porzadku ale w moczu liczne bakterię. Miał ktoś tak? Zawsze bylo w porządku a tu na końcówce takie kwiatki...

Męża dziś cały dzień nie miałam bo pojechał na pogrzeb na drugi koniec Polski. Trochę się stresowałam czy aby cos się nie zacznie ale u mnie to chyba jeszcze daleka droga :p

@kasiaczek89pl bardzi, bardzo, bardzo się cieszę!! Gratulacje ogromne :) Młody piękny ;) mam nadzieję że teraz uda Ci się szybko dojść do porządku ze swoim stanem zdrowia. Życzę Ci tego z caleca serca! :)

@KINDERBUENOO88 piękny kącik ;) moje kolory :)

Ja jutro mam wizyte i odkorkowanie (zdjęcie pessara) :p

Dziekuje bardzo ! Ja tez miałam liczne bakterie w moczu. Raz. Brałam urosept i moment przeszło i nie wróciło.

reklama
@KINDERBUENOO88, chyba to forum rzeczywiscie miesza posty, bo mi umknal Twoj kacik. Pokazesz jeszcze raz?

Bardzo chętnie :)

IMG_3759.JPG

Załączniki

• IMG_3759.JPG
    IMG_3759.JPG
    271,7 KB · Wyświetleń: 501
Do góry