kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Halo halo wrześniówki. Jest sierpień, wy się tu nie ładujcie w kolejkę sierpniowym mamuśkom.
Pół sierpniowych się ładowało lipcowym także ten
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Halo halo wrześniówki. Jest sierpień, wy się tu nie ładujcie w kolejkę sierpniowym mamuśkom.
Dobrze mu tam Może on czeka do piątku aż miną te upałyTo se poczekacie. Stary nie chce pomóc, musiałabym chyba się do sąsiada uśmiechnąć.
No wlasnie mi chodzi o to zeby zbadali zanim zaszczepia, a jak wyniki crp beda w normie to wydaje mi sie, ze moga szczepic. Mam nadzieje, ze nie beda robili problemu ze zrobieniem badan. Moge za nie zaplacic jezeli by byla taka mozliwosc. Szczepienia To jest temat rzeka, a ja sie wczesniej nie orientowalam w tym, a teraz to juz troche za pozno. A w jakim terminie bada sie crp i ile razy, zeby stwierdzic czy rosnie? Rozumiem, ze do czasu jak nie maja wiedzy czy rosnie, to sami wstrzymuja sie ze szczepieniami? Od razu po antybiotyku, w razie gdyby byl podawany, to chyba tez lepiej nie szczepic od razu. W jakim szpitalu zamierzasz rodzic?
No wlasnie mi chodzi o to zeby zbadali zanim zaszczepia, a jak wyniki crp beda w normie to wydaje mi sie, ze moga szczepic. Mam nadzieje, ze nie beda robili problemu ze zrobieniem badan. Moge za nie zaplacic jezeli by byla taka mozliwosc. Szczepienia To jest temat rzeka, a ja sie wczesniej nie orientowalam w tym, a teraz to juz troche za pozno. A w jakim terminie bada sie crp i ile razy, zeby stwierdzic czy rosnie? Rozumiem, ze do czasu jak nie maja wiedzy czy rosnie, to sami wstrzymuja sie ze szczepieniami? Od razu po antybiotyku, w razie gdyby byl podawany, to chyba tez lepiej nie szczepic od razu. W jakim szpitalu zamierzasz rodzic?
Ja się boje, że on ma już łeb za duży i przez to to wszystko. Ze on już nie przejdzie przez tą moją za wąską miednicę. Bo kurna skurcze mam takie, że ten łeb powinien już dawno mi rozwarcie zrobic, a jedynym efektem jest to, że on się strasznie denerwuje i rzuca po tym brzuchu.Jak nie chce wyjść to mu nawet to nie pomoże
Dobrze mu tam Może on czeka do piątku aż miną te upały
Ja się boje, że on ma już łeb za duży i przez to to wszystko. Ze on już nie przejdzie przez tą moją za wąską miednicę. Bo kurna skurcze mam takie, że ten łeb powinien już dawno mi rozwarcie zrobic, a jedynym efektem jest to, że on się strasznie denerwuje i rzuca po tym brzuchu.
Wszystko już takie realne , tak bliskoMaly jest fajowski
Kasia, pisz o Michale i o sobie, bo dobrze poczytac co sie po kolei z dzieckiem dzieje, jak znosisz polog, etc. No i mam nadzieje, ze te nerki wroca szybko do formy.
Zreszta cos mi sie widzi, ze dzieciaki zaczna sie sypac. Tak jak kiedys pisalysmy, ze dzieci zaczna sie rodzic od polowy sierpnia, a moga nawet do polowy pazdziernika prawie i wszystko w terminie .
Ja nie moge uwierzyc, ze ja za tydzien bede sie do szpitala zbierac i istnieje ryzyko/szansa, ze mi cc zrobia. Kto wie, moze w ten sam dzien. Czyli tydzien mi zostal, gora dwa.. uwierzyc w to nie moge kompletnie
Teraz już fajnie bo noce chłodne , najgorzej że jutro i pojutrze ma być po 30 stopni . Oby jak najlepiej wam tam byłoU nas na sali teraz ok wcześniej było gorąco.