Ja żłopię tę wodę i żłopię i k..pę to daje... we łbie mi się kręci... Miki ospały jak i ja... nie panikuję bo niby się rusza ale nie tak jak zawsze i żeby to nie było oznaką rychłego porodu bo po tych informacjach dziś mi się w ogóle nie widzi rodzić...
reklama
No nawet ciuszki od @oluchapoducha wszystkie ogarnięte. Co do szpitala to mam w koszu co do domu to w szafce. Jeszcze tylko dokupić szczotki do włosów i zębów plus kilka kosmetyków do szpitala dla mnie ew. klapki prysznicowe... i mogę się pakować... i rozpakowywać w sumieNie można mieć wszystkiego [emoji23]dobrze, że ciociaz wszystko poprasowane masz [emoji16]
18grudzien
Fanka BB :)
Napisałam wcześniej że mam żylaki, miałam kiedyś zkarzepiceA jakie wskazania mialas do heparyny ?
18grudzien
To daj znać co powiedział, kiedy masz wizytę?Nie No właśnie mi przepisał ginekolog profilaktycznie z racji zbyt niskiego poziomu białka S. Jeśli będzie taka potrzeba to przejdę się do immunologa bo serio sama nie wiem co zrobić. Dopytam może tez ginekologa na wizycie. Może coś podpowie ..
anika1203
Właśnie jeszcze trochę czasu do wizyty. 28 sierpnia dopieroTo daj znać co powiedział, kiedy masz wizytę?
18grudzien
Ja też spałam matko jedyna okropnie dziś nuda i gorąco, domowilam dziś jeszcze pizame i 2 szt gacie takie ciążowe już chyba wszystko mam
A pamietam jak mówiłem że wolę poprasowac wcześniej bo nie wiadomo jakie lato będzie miałam nosa
Ogólnie aż tak nie marudzę ale dziś to mi nawet nogi i dłonie już puchna i do tego palce i rąk dretwieja
A pamietam jak mówiłem że wolę poprasowac wcześniej bo nie wiadomo jakie lato będzie miałam nosa
Ogólnie aż tak nie marudzę ale dziś to mi nawet nogi i dłonie już puchna i do tego palce i rąk dretwieja
18grudzien
Ja mam 1 września daj znać co ci powiedział a ja u siebie do swojej pediatry się przejdę i wypytam wszystko z tego co wiem jak heparyne mam brać bez przerwy acard niedługo mam odstawićWłaśnie jeszcze trochę czasu do wizyty. 28 sierpnia dopiero
kasiaczek89pl
Co do spania to ja śpię tylko budzę się 4x od 24 do 8 rano i w ogóle obolała jestem...
Ja ok 23 po zażegnaniu półgodzinnego krwotoku znosa młodej próbowałam zasnąć. Ale ten festyn 200 m od domu. Do drugiej grali. I jeszcze petardy o północy. Potem głupi sen. Brzuch się spinał cała noc. Koło czwartej jakiś zwierzakdopadl ptaka czy kurę i się to darlo. Także nie wyspana
reklama
oluchapoducha
Cieszę się goj że ciuszki się przydały i już masz poprasowane effka bądź silna i dzielna , mam nadzieję że uratuja Twoja córeczkę! Martwię się i przeżywam razem z Tobą. Informuj nas o przebiegu sytuacji. Ja jutro mam pobranie krwi i moczu oraz usg prywatnie, a w środę wizyta i pobranie gbs. Obecnie wracam z działki do domu. Przedwczesnego porodu nie było, nie potrzebnie moja głowa się stresowala i wahała czy jechać jesZcze tak daleko....