reklama
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Chyba całkiem jakis dawny kliknelam bo nie moge znaleźć. Mozesz mi wyslac jak sie Twój post zaczyna to odklikne
Czyli masz date porodu okreslona w zasadzie bez roznieznosci.
helenka_22
nasz znajomy na głowie łysy jak kolana a plecy to ma tak owłosione, ze pleść warkocze możnaChyba nie warto przepłacać jeśli nie chcesz tego używać na skalę przemysłową Do prywatnego użytku w pełni wystarczy. Krążyłam i krązyłam wokół tej parownicy z Philipsa i w końcu zaryzykowałam, chociaż serio bałam się że to będzie głupi gadżet, który okaże się mało praktyczny i trafi na dno szafy po paru użyciach. A tu niespodzianka: to działa i nawet mogę z czystym sumieniem polecać.
Dopóki facet nie ma owłosienia gęstego jak wycieraczka do butów to jest ok, a takich agentów też już widziałam. Mieliśmy znajomego, który przekupował kolegów piwem, żeby golili mu plecy haha
xnightfall94
Adell1994
Ja tak samo , od początku ciąży mam opuchnięty nos i chyba przejdzie dopiero jak urodzęNos to ja mam opuchnięty ale przez ciążę już jakiś czas najgorzej w nocy bo mi melodię wygrywa...
Adell1994
A to zawsze tak jest teraz widzicie się od czasu do czasu to nie ma o co się pokłócić , mama pewnie też stęsknionaA po rosołku ciasto od mamusi i kawka
Wiecie, że nasze kontakty się poprawiły odkąd się wyprowadziłam
18grudzien
No właśnie biorę heparyneDziewczyny co maja zylaki na nogach bierzecie jakies leki???? Kurcze mi sie poglebia stan i wkrecam sobie ze dostane jakiejs zakrzepicy...
Ja.mam.dzis poweraaaaa :-) :-) :-) :-)
18grudzien
Chyba jestem głupia bo nie kumam o co tam chodzi ja potrzebuje konkretnie jak biorę heparyne to lekarze chyba wiedzą co robią? Co może się stać dziecku jak mu podadzą te wit k? Jejku ja normalnie osiwieje
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
A ja nic wlasnie...No właśnie biorę heparyne
reklama
18grudzien
Ale wiesz ja jestem dość gruba mam dużo żylaków mimo że miałam operacje kiedyś to po roku spowrotem mi wyszły, po operacji kolana miałam zkarzepice stąd u mojego lekarza takie postępowanie jestem w grupie ryzyka dlatego biorę jeszcze acard, wit d, oby wytrwać ale ja się tak zastanawiam czy lekarze do końca wiedzą co robią?A ja nic wlasnie...