reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Chyba nie warto przepłacać jeśli nie chcesz tego używać na skalę przemysłową ;) Do prywatnego użytku w pełni wystarczy. Krążyłam i krązyłam wokół tej parownicy z Philipsa i w końcu zaryzykowałam, chociaż serio bałam się że to będzie głupi gadżet, który okaże się mało praktyczny i trafi na dno szafy po paru użyciach. A tu niespodzianka: to działa i nawet mogę z czystym sumieniem polecać.

Dopóki facet nie ma owłosienia gęstego jak wycieraczka do butów to jest ok, a takich agentów też już widziałam. Mieliśmy znajomego, który przekupował kolegów piwem, żeby golili mu plecy haha :D
nasz znajomy na głowie łysy jak kolana a plecy to ma tak owłosione, ze pleść warkocze można :D

A po rosołku ciasto od mamusi i kawka ❤️
Wiecie, że nasze kontakty się poprawiły odkąd się wyprowadziłam

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 135
reklama
A ja nic wlasnie...
Ale wiesz ja jestem dość gruba mam dużo żylaków mimo że miałam operacje kiedyś to po roku spowrotem mi wyszły, po operacji kolana miałam zkarzepice stąd u mojego lekarza takie postępowanie jestem w grupie ryzyka dlatego biorę jeszcze acard, wit d, oby wytrwać ale ja się tak zastanawiam czy lekarze do końca wiedzą co robią?

Do góry