Sandi
Fanka BB :)
Sheffield to takie wieksze miasto w mojej okolicy [emoji4] a Ty gdzie?[emoji4]Gratuluje [emoji11] w której części mieszkasz?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sheffield to takie wieksze miasto w mojej okolicy [emoji4] a Ty gdzie?[emoji4]Gratuluje [emoji11] w której części mieszkasz?
Daj znać co lekarz Ci powiedziałW ciagu 96h powinno przyrosnac o 175 procent. A u mnie ponad 96h i przyrost 40 procent...
Dzwonilam do lekarza. Powiedzial mi zebym do niego przyjechala i bedziemy szukac dalej ciazy pozamacicznej. Ja nie wiem dalej jestem glupia... chyba ze druga ciaza gdzies jeszcze jest
U nas na Dolnym Śląsku jest masakra. Nie ma już światła na drodze więc pewnie zaraz i w domu braknie.Właśnie miałam pisać jak sytuacja. Do nas na dziki wschód dopiero to zmierza.
Rozgość sie[emoji16]Cześć,
Ja po dzisiejszym teście jutro miałam termin @ ale mam nadzieje, ze już niespodzianek żadnych nie będzie termin z miesiączki na 28.09.2018
Az tak buuu [emoji33] oby w domku bylo [emoji6]U nas na Dolnym Śląsku jest masakra. Nie ma już światła na drodze więc pewnie zaraz i w domu braknie.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć Kasiu ja również mam na 12 września termin :-) mam koleżankę w UK również Kasię więc od razu postanowiłam odpowiedzieć na Twój post :-) Pozdrowienia, jak się czujesz?Hej mamusie.
W ostatnią niedzielę zrobiłam test i szczęśliwie wyszedł pozytywny. Termin wg położnej mam na 12 września.
Są tu może jakieś mamy, które mieszkają w UK?
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki. [emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak... I do tego leje deszcz i śnieg [emoji33]Az tak buuu [emoji33] oby w domku bylo [emoji6]
Będzie ciekawe jak to zamarznie.Tak... I do tego leje deszcz i śnieg [emoji33]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Sheffield to takie wieksze miasto w mojej okolicy [emoji4] a Ty gdzie?[emoji4]