reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Na razie będę robić rozeznanie, listę potrzeb itd do urządzania mieszkania. Czeka mnie wizyta w Ikei, innych sklepach meblowych, wnętrzarskich, rtv agd,... Ale się uparlam. Radość męża z powodu zapowiadanej pogody nie trwała Długo [emoji23]

3jgxugpjji86cg4t.png
Oo to piękne zakupy [emoji2] mąż nie ma wyjścia ciężarnej się nie odmawia.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka :-) Wiem od poniedziałku (zrobiłam test dzień po moich urodzinach). We wtorek i dziś robiłam badanie bety. A w poniedziałek do lekarza. Narazie na spokojnie podchodzę do tematu, ostatnio sporo chorowałam, ale jestem dobrej myśli :-)
Tak więc miło mi Was poznać :-D

Załączniki

• IMG_20180118_181429.jpg
    IMG_20180118_181429.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 86
Hej mamusie. :)

W ostatnią niedzielę zrobiłam test i szczęśliwie wyszedł pozytywny. :) Termin wg położnej mam na 12 września.

Są tu może jakieś mamy, które mieszkają w UK?

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki. [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj i gratulacje :) Ja tez mieszkam w uk

0d1ygov361ofth5y.png

Hejka :-) Wiem od poniedziałku (zrobiłam test dzień po moich urodzinach). We wtorek i dziś robiłam badanie bety. A w poniedziałek do lekarza. Narazie na spokojnie podchodzę do tematu, ostatnio sporo chorowałam, ale jestem dobrej myśli :-)
Tak więc miło mi Was poznać :-D
Witaj rozgość się [emoji2]
Nudnych 8mc [emoji2]

Dziewczyny czy w 4-5 tygodniu plamilyscie coś?
Bo ja tak lekko, ale na bieliźnie widzę nieco (kawa z mlekiem-sorry za opis;) i nie wiem czy się martwić i biec do ginekologa, brać duphaston który mam w domu czy po prostu to normalne i nieco zwolnić tempo.

reklama
Dziewczyny czy w 4-5 tygodniu plamilyscie coś?
Bo ja tak lekko, ale na bieliźnie widzę nieco (kawa z mlekiem-sorry za opis;) i nie wiem czy się martwić i biec do ginekologa, brać duphaston który mam w domu czy po prostu to normalne i nieco zwolnić tempo.
Bierz dupahston 2*1 połóż się i odpoczywaj.

Do góry