reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Martyna niestety nie wiem jak to jest bo nie robiłam bety i nie wiem jak ma przyrastac
W ciagu 96h powinno przyrosnac o 175 procent. A u mnie ponad 96h i przyrost 40 procent...

Dzwonilam do lekarza. Powiedzial mi zebym do niego przyjechala i bedziemy szukac dalej ciazy pozamacicznej. Ja nie wiem dalej jestem glupia... chyba ze druga ciaza gdzies jeszcze jest

reklama
Hej mamusie. :)

W ostatnią niedzielę zrobiłam test i szczęśliwie wyszedł pozytywny. :) Termin wg położnej mam na 12 września.

Są tu może jakieś mamy, które mieszkają w UK?

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki. [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj [emoji16] Rozgość się [emoji16]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas bedzie ciekawy rok bo mieliśmy a raczej chcemy ruszyć z budową domu :) wiec bede miała zawód kierownik budowy :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny [emoji4] test zrobilam w niedziele i wyszedl pozytywny [emoji16] z moich obliczen termin na 25 wrzesien [emoji4] mam juz w domciu 10letnia corcie [emoji4]

Kasiulka9- ja obecnie jestem w Uk [emoji4]

Pozdrawiam!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas bedzie ciekawy rok bo mieliśmy a raczej chcemy ruszyć z budową domu :) wiec bede miała zawód kierownik budowy :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas budowa w toku ;)

rfxg90bvuqo2axbg.png

W ciagu 96h powinno przyrosnac o 175 procent. A u mnie ponad 96h i przyrost 40 procent...

Dzwonilam do lekarza. Powiedzial mi zebym do niego przyjechala i bedziemy szukac dalej ciazy pozamacicznej. Ja nie wiem dalej jestem glupia... chyba ze druga ciaza gdzies jeszcze jest
Coś ten lekarz kręci!!!

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A co do tatusia podczas cesarski jedna koleżanka mówiła ze jej mąż był nie wiem co to był za szpital ale udało jej się [emoji14] tez tak bym chciała

A co do szkoły rodzenia ja chce ze względu ze sama jestem jedynaczka nie mam w rodzinie żadnych małych dzieci i przewijanie kąpanie karmienie to dla mnie czarna magia
W pierwszej ciąży chodziłam do szkoły rodzenia bardzo pomocna i mąż też chodził.Polecam bardzo przy tej raczej nie będę chodzić ale mam sąsiadkę położna która prowadzi szkole więc do niej się zapisze :)

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry