reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jutro jest moja data tego roku :)
18.08.18 która urodzi, dostanie ode mnie prezent [emoji322][emoji322][emoji322]
Data fajna ale u mnie nic poród poza ciążą nie wskazuje ;) zresztą my mamy już jedną fajną datę zaliczoną (22.11.10) i jedną wyjątkową (84.02.29) także chyba limit wyczerpany. @kasiaczek89pl. @StarAnia może wy?

reklama
Ja też mam napady głodu. Na szczęście cukrzyca trochę mnie hamuje. Staram się ratować jakimiś warzywami i nie jeść w nocy, dużo pić.

W TV mówili, że ich ojciec też był na plaży to ja się pytam, gdzie.. ale wiadomo jak z tą telewizją jest. Tragedia straszna. Przy okazji tego reportażu mówiłam do P właśnie, że dzieci potrafią mieć bardzo różne pomysły. My znad morza, więc często bywaliśmy z mamą i byliśmy z bratem nauczeni, że bez zgody mamy i jej oka nie wchodzimy do wody.

Mój P ma klatę i brzuch strasznie zarośnięte, ale nie przeszkadza mi to. Jakoś taki męski i szorstki mi się wydaje z tym :D na plecach nie ma na szczęście i patrząc na jego ojca i rodzinę to nie będzie miał :)
Ja słyszałam że był z nimi na tych wakacjach a nie na plaży. Poza tym z tego co mówili była czerwona flaga, 6 w skali Beauforta i falochron zbyt blisko...
Ja tam nikogo nie mam zamiaru oceniać bo nawet gdy to wina rodzicó będą z tym żyli już do końca a przeżyć własne dziecko to tragedia...

Ja to mimo wszystko staram się dziś nie marudzić choć boli mnie chyba wszystko od szyii do dupska... plus głowa... ale będę twarda jak mój brzuch.. Mikołaj przegina po całości z rozpychaniem się... jakby było go tam dwóch lub trzech minimum

A wczoraj przed snem pierwszy raz wpadłam w taki strach przed dzieckiem noworodkiem normalnie masakra

Ja słyszałam że był z nimi na tych wakacjach a nie na plaży. Poza tym z tego co mówili była czerwona flaga, 6 w skali Beauforta i falochron zbyt blisko...
Ja tam nikogo nie mam zamiaru oceniać bo nawet gdy to wina rodzicó będą z tym żyli już do końca a przeżyć własne dziecko to tragedia...
No i najgorsze że moga próbować oskarżać kogo tylko chcą a i tak wszyscy powiedzą, że to ich wina, bo nie przypilnowali dzieci :/ współczuję im, ale nad morzem naprawdę nie można zapomnieć że to jest żywioł. Pamiętam jak raz na Helu, jako dzieciak, na głębszej wodzie gdzie nie sięgałam stopami dna dla zabawy zeslizgiwalam się przez środek koła do wody. Było fajnie dopóki fala nie wyrwała mi uchwytów koła z rąk kiedy akurat byłam pod wodą ;/ Tata był obok to zaraz by się skapnal ale zdążyłam sama jakoś wypłynąć na powierzchnię, dogonić koło i już po chwili udawałam że nic się nie stało, bo po co tata mial się stresować. Ale do dziś pamiętam jaka byłam zesrana ze strachu :/

reklama
No słyszałam, ale ja do takich rewelacji podchodzę z dystansem. Nic na razie facetowi nie udowodniono, a już wszyscy z całą pewnością się wypowiadają, że gwałciciel. Osobiście nie korzystałam z jego gabinetu i w sumie nie znam żadnej jego pacjentki, więc nie chce wydawać sądów. Już raz byłam świadkiem jak TVN zrujnował porządnego człowieka dla sensacji, a jak go oczyszczono z zarzutow, to już jakoś głośno o tym nie było...

Mam podobne podejście . Ja dziś słyszałam w tv o tym. Tak tylko luźno pytam

Do góry